%&#”)FG$”&”%”*?>_

Kako se prepričati, da ne streljaš vse povprek?

Pridejo dnevi ko se ti nabere preveč vsega na glavo. Ne me narobe razumet. Jaz uživam ko so moji dnevi zapolnjeni z službo, sestanki, pomočjo ljudem, druženjem, treningi, ko učim, ko se pripravljam na kaj. Najboljši dan je zame tisti, ko delam od jutra do večera. Potem pa pride obdobje ko se mi nabere toliko dela, da izgubljam čas samo s tem ko razmišljam česa se lotiti. In če te vmes prime še vnema za pisanje diplome si pa sploh v riti.

Ampak to še preživim. Odpovejo mi kolena. Dodajmo še prvi dan menstruacije. Za fante: PMS je jeba. Prvi dan menstruacije je dvojna jeba (vsaj pri meni).  Krči, bolečine, luže med nogami, premalo energije. Ampak nekaj takšnega se zgodi vsake toliko. 

Potem pa še pridem do spoznanja, da so okoli mene ljudje, ki lažejo in tlačijo druge v drek. Zakaj? Ker potem bom njih imela rajši? Hm pa zakaj, če v bistvu tako ali tako oni mene ne marajo. Drugi razlog, ki se ga spomnim je, da me tako ne marajo, da lažejo o mojih prijateljih, da bi se skregala s temi ljudmi, ki so super in imela manj prijateljev. Ali pa so pač spoznali da so naredili napako in ne znajo drugače.

Pa vse to razumem. Ampak….a so ljudje res tako neumni, da bom jaz na prvo žogo verjela človeku s katerim nimam najboljših odnosov in mi preko posrednikov pošilja neke glupe in neresnične informacije? Da imam 13 let in svojih prijateljev ne bom vprašala če je to res? A je večina naše generacije ostala v osnovni šoli in se šlatajo in "šuntajo"? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (še dobro da se tole ne sliši).

Danes so vsi tečni. In jaz sem njihova kraljica. 

p.s.: Hvala koker španjelček. Kraljica ma te rada (eh interna)







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.