Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Festival za glasbene sladokusce prihaja 28. novembra

Šesttedenski glasbeni vrhunec z izjemnimi glasbeniki iz Slovenije, Balkana, Evrope in Avstralije. Underground lokacija v samem središču Ljubljane, pod poslovno stavbo Slovenijalesa, napoveduje neustavljiv naboj glasbe in spremljevalnega programa, predvsem pa svežine na področju zabave. Otvoritev zadnji petek v novembru!

Skladiščni prostori v poslovni stavbi Slovenijalesa se zaradi svoje lokacije ter karakteristik prostora odlično ujemajo z željami ustvarjalne ekipe. Kurzschluss letos gradi na izjemnemu programu z glasbeniki, ki s svojimi nastopi polnijo tudi največje koncertne dvorane. V klub prihaja več kot dvajset mednarodno nagrajenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in DJ–jev, kar napoveduje najboljšo izkušnjo zabave v prestolnici.

Ponočnjaki bodo od – otvoritve – 28. novembra do 31. decembra lahko uživali vse petke in sobote, tudi kaksno sredo in četrtek, posebno presenečenje pa prihaja v obliki božičnega koncerta in odštevanja zadnjih minut starega leta. Seveda pa obiskovalce čakajo še druga darila in presenečenja glasbenikov.

Ob začetku priprav sta svoje misli strnila predstavnika organizatorjev, Black Pony, Ula Spindler: »Pravijo, da je nadaljevanje vedno zahtevnejše od prve uprizoritve, zato ima ustvarjalna ekipa na začetku druge sezone Kurzschlussa še toliko več zagona. Klub bomo napolnili z izjemnim programom, za obiskovalce pripravljamo novo izkustvo nočnega življenja, trenutno pa je naš največji izziv grobe skladiščne prostore v štirih tednih spremeniti v najbolj obiskan ljubljanski klub.« »Nočno življenje se bo obrnilo na bolje. Obiskovalcem kluba bomo ponudili strnjeno šesttedensko festivalsko izkušnjo, ki je ni mogoče dobiti praktično nikjer drugje. Zadnji del sestavljanke pa bodo ugodne cene vstopnic,« pravi Jaka Gornik, Futuristični Marketing.

V Kurzschluss prihajajo prejemniki največjih glasbenih nagrad, kultni glasbeniki z izjemno zvestimi oboževalci ter bogatimi diskografijami, nekateri med njimi v Slovenijo prihajajo celo premierno. Prihajajo kultna skupina Laibach, svetovni Umek, božični koncert Magnifica, Sladica Live!, avstralski Pendulum Dj set & Verse, mama britanske skupine Faithless, Sister Bliss, beograjski revolucionarji hip hopa Bad Copy, španski matador Cristian Varela, Lisa Millett, Joris Voorn in druge glasbene  poslastice. S tem želi ustvarjalna ekipa kluba obiskovalcem ponuditi kar najboljšo izkušnjo nočnega življenja ter nastopov glasbenikov.

Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. #Kurzschluss

28. nov // Faul & Wad Ad / Sylvain / Peter Gold / Hannah Mancini / Teater Ponorelii

29. nov // Laibach / Daniel Miller / Aldo Ivančič

5. dec // Pendulum DJ set & Verse / Milk Drinkers / Illegak Kru

6. dec // Joris Voorn / Alexserra

12. dec // Bad Copy / Tehochee Kru / Dj Bizzo Bodega

13. dec // Sister Bliss DJ set / Angel Anx

19. dec // Umek / Alex Ranero / Adoo / Greg Kutnar

20. dec // Sladica Live! / The Brand New Heavies / DJ Zeds / DJ K’Pow / DJ Bayo

25. dec // Magnifico / Trubači Ivana Pavločića / Cica Mica

26. dec // Cristian Varela / Alexserra VS Adoo / Uptech

27. dec // Lisa Millett / Sharkastique Oldies Goldies / Paolo Barbato

31. dec // NY’s Party

Vstopnice

Predprodaja in prodaja vstopnic poteka na prodajnih mestih Eventim. Cene vstopnic se razlikujejo glede na glasbeni večer in čas nakupa. Najnižja cena vstopnice je 8 evrov.