Festival ustvarjalnosti

Tudi letos je potekal Festival za ustvarjalne in inovativne otroke in mladino, starše, učitelje, ravnatelje in druge strokovne delavce s področja vzgoje in izobraževanja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Spodbujanje ustvarjalnosti in inovativnosti je ena od poglavitnih usmeritev za ustvarjanje sprememb v sodobni družbi, torej tudi v izobraževanju. Festival je bil pripravljen z namenom, da poudari pomen uresničevanja idej v vsakdanjem življenju in združi učence, dijake, njihove učitelje in profesorje ter različna društva in kulturne ustanove, da pokažejo, kako ustvarjalni in inovativni so.

Več kot 180 razstavljavcev – vrtci, osnovne in srednje šole ter druge izobraževalne ustanove, javni zavodi: ZŠ, RIC, CPI, ŠR, CŠOD, CMEPIUS, Urad RS za mladino z nevladnimi organizacijami, Ministrstvo za šolstvo in šport, Ministrstvo za kulturo z muzeji in galerijami, gledališči, kulturnimi centri je na festivalu priredilo glasbene, plesne in gledališke predstave vrtcev in šol, glasbene, plesne in lutkovne predstave profesionalnih gledališč, različne športne aktivnosti, interaktivne učilnice ter predstavitve projektov in primerov dobre prakse pri učenju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.