Festival ustvarjalnosti

Tudi letos je potekal Festival za ustvarjalne in inovativne otroke in mladino, starše, učitelje, ravnatelje in druge strokovne delavce s področja vzgoje in izobraževanja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Spodbujanje ustvarjalnosti in inovativnosti je ena od poglavitnih usmeritev za ustvarjanje sprememb v sodobni družbi, torej tudi v izobraževanju. Festival je bil pripravljen z namenom, da poudari pomen uresničevanja idej v vsakdanjem življenju in združi učence, dijake, njihove učitelje in profesorje ter različna društva in kulturne ustanove, da pokažejo, kako ustvarjalni in inovativni so.

Več kot 180 razstavljavcev – vrtci, osnovne in srednje šole ter druge izobraževalne ustanove, javni zavodi: ZŠ, RIC, CPI, ŠR, CŠOD, CMEPIUS, Urad RS za mladino z nevladnimi organizacijami, Ministrstvo za šolstvo in šport, Ministrstvo za kulturo z muzeji in galerijami, gledališči, kulturnimi centri je na festivalu priredilo glasbene, plesne in gledališke predstave vrtcev in šol, glasbene, plesne in lutkovne predstave profesionalnih gledališč, različne športne aktivnosti, interaktivne učilnice ter predstavitve projektov in primerov dobre prakse pri učenju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.