Festival študentske kulture

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) v tretjem tednu letošnjega Festivala študentske kulture v sodelovanju s Skupnostjo muzejev Slovenije organizira Teden odprtih vrat muzejev, galerij in Kinoteke v Ljubljani, ki bo potekal od 16. do 22. marca 2009.

V tem času bodo lahko vsi študentje z dokazilom o veljavnem študentskem statusu vstopali brezplačno v kar 19 muzejev in galerij v Ljubljani in okolici ter v Kinoteko.

Aleš Logar, vodja Festivala študentske kulture ŠOU v Ljubljani 2009: »V tednu odprtih vrat muzejev in galerij v Ljubljani in okolici ter Kinoteke bodo na svoj račun prišli vsi študentje,torej  tako ljubitelji filma, narave, umetnosti, kot tudi ljubitelji zgodovine, etnologije ali slovenske kulturne dediščine. Mnogi muzeji in galerije so v tem tednu za študente pripravili posebne programe, zato je obisk tovrstnih ustanov zagotovo priložnost, ki je ne gre zamuditi.«

Danes, 16. marca 2009, ob 19. 30 uri, bo v Viteški dvorani Križank v Ljubljani večer študentov Akademije za glasbo. Nastopil bo Duo Marimb. Vstop bo prost!

Več informacij o Tednu odprtih vrat muzejev, galerij in Kinoteke ter o Festivalu študentske kulture ŠOU v Ljubljani dobite na spletni strani ŠOU v Ljubljani, www.sou-lj.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.