FE USA trip 2012

Skupina osmih absolventov Fakultete za elektrotehnike se bo 15. 3. 2012 v okviru projekta FE USA Trip 2012 podala na dvainštirideset dnevno ekskurzijo v Ameriko. Ob zaključku projekta se bo 10. 5. 2012 ob 18:00 odvilo tudi potopisno predavanje na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici P1.

Iz Benetk bodo štromarji najprej poleteli proti Kaliforniji, deželi sonca, peska in surfanja. Tam bodo najeli kombi in se podali na popotovanje. Obiskali bodo večja mesta kot so Los Angeles, New York, Las Vegas, San Diego, San Francisco in Washington ter raznolike narodne parke po katerih slovi Amerika (Grand Canyon, Death Valley, Sequoia National Park, Antilope Canyon, idr.). Strokovni del ekskurzije bo predstavljal ogled Silicijeve doline, kjer bodo obiskali bolj odmevna podjetja tega področja (Google, IBM, Diablo Power Plant, Intuitve Surgical, Foxit, Ericsson, idr.) ter bližnje univerze (University of California Stanford, University of California Berkeley). Na ta način si bodo študentje lahko izdelali mnenje, ali je »ekosistem« Silicijeve doline res tako idealen in zakaj.

Vsakodnevno snemanje in pisanje bloga bo naredilo izkušnjo še bolj zanimivo, tako za vas, kot tudi za njih. Potek ekskurzije je tako mogoče spremljati preko mnogih kanalov – spletne strani http://zda2012.fe.uni-lj.si (blog, videoblog, galerija), redno ažurirane Facebook strani in Twitter profila.

Projekt podpira Fakulteta za elektrotehniko, vsekakor pa velja omeniti tudi velikodušne  pokrovitelje, sponzorje in donatorje, brez katerih realizacija tako obsežnega projekta ne bi bila mogoča. Ob tej priložnosti se jim elektrotehniki iz vsega srca zahvaljujejo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.