Fanfara vabi na konferenco

Leto¹nja ©tudentska marketin¹ka konferenca Fanfara je celodnevni dogodek s predavanji znanih imen iz sveta marketinga in bo letos sredi aprila na Gospodarskem razstavi¹èu v Ljubljani.

Èe vas zanima marketing oziroma tr¾enje, odnosi z javnostmi, znamèenje in si ¾elite pridobiti nove izkušnje na teh podroèjih ter se ob tem še zabavati, ste vabljeni na Fanfaro – Študentsko marketinško konferenco ’08, ki bo letos 15. aprila na ljubljanskem Gospodarskem razstavišèu v dvorani Urška. Tradicijo prièenja Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, tam pa boste lahko pridobili veliko lepih, novih izkušenj in poznanstev.

Gostje na Fanfari

Kam gre marketing in koga išèe (Marjeta Tiè Vesel, Pristop)
Branding (Rok Sunko, Valicon)
Lansiranje blagovne znamke v Sloveniji in v tujini (Goran ®ivec, Pejo Šampionka)
Kako v medijih pametno porabiti 1.000.000 Eur in kako 10.000 Eur (Barbara Modic, Omd)
Marketing in virtualni svetovi (Vasja Veber, Fm Virtual)
Primer uspešne komunikacijske kampanje: Bandidos, Zlati Effie 2006 (Luna, Tbwa)

Ob koncu bodo na konferenci organizirali tudi okroglo mizo, na katero so povabili znana in strokovno podkovana imena iz marketinškega sveta. Na temo Prihodnost marketinga – bomo dihali digitalno? bodo predavali Peter Curk, direktor marketinga Si.Mobill, Zoran Savin, direktor digitalnega marketinga Sonce.net, Gregor Fras, urednik Blogorola.com in Rok Hrastnik internetni direktor Studio Moderna.

Pohitite s prijavo

Prijavite se lahko preko njihove spletne strani, prijavnina pa do 1. aprila znaša 15 EUR, po tem datumu pa 20 EUR. Program je potrjen s strani vseh udele¾encev in se brez vašega znanja ne bo spreminjal. Število mest je omejeno, tako da ste vabljeni, da se èim prej prijavite. Saj veste kaj pravijo – kdor èaka… ga prehitijo drugi. Prijavite se lahko preko spletne strani www.fanfara.net, tam pa boste našli še veliko zanimivega.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.