Fanfara 2014

Na 7. študentski marketinški konferenci Fanfari, ki bo 9. aprila 2014 v Festivalni dvorani v Ljubljani, bodo o marketingu spregovorili ljudje, ki ga ne le opazujejo, ampak tudi ustvarjajo.

James Whatley (Ogilvy & Mather Advertising), Nikola Vojnov (New Moment), Zoran Bosančić in Nejc Slovnik (Point Out), Matija Goljar (Ustvarjalnik), Tomaž Stritar (samostojni podjetnik), Sebastjan Jeretič (Neuroagencija), Tomaž Žontarj (Europlakat), Sara Šoukal in Matic Bitenc (Improliga), Aljoša Bagola (Pristop), Maja Hawlina (Studio Poper) ter Til Pleterski (HOOD Burger).

Če ste odločeni, da vaš 9. april ne bo brezvezen dan, ste vabljeni, da se nam pridružite in uživate v dnevu marketinške prakse, druženja in novih znanj.

Prijavite se na Fanfaro in recite adijo brezveznosti!

Prijava: http://fanfara.net/prijava/

Več informacij na: http://fanfara.net/

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.