fANfARA 2012: Razvozlaj marketinško sceno!

11. aprila 2012 nas bo na Gospodarskem razstavišču že petič zapored v svoji družbi pozdravila največja študentska marketinška konferenca, fANfARA! Namenjena je vsem nadobudnim študentom ter študentkam, ki gojijo vsaj malo zanimanja za marketing in z njim povezana področja ali pa šele raziskujejo, kaj bi jih najbolj pritegnilo.

fANfARO organizirajo člani Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije in se zato dobro zavedajo vseh dvomov in vprašanj, ki se podijo po študentskih glavah. Kaj me resnično veseli? Je to kar študiram tisto pravo ali me morda vleče v drugo smer? Ker je marketing povsod, prežema naše življenje iz vseh strani in koncev, smo se ga odločili čim bolj razvozlati. Skozi zanimiva predavanja in navdihujoče delavnice nas bodo vodili številni strokovnjaki, te zanima kateri?

Med drugim se nam bodo pridružili Igor Bratož in Katja Kovačič (Pro Plus), ki bosta razvozlavala zakulisje resničnostnega šova X Factor, Metka Malovrh (Google) bo odkrivala marketinške skrivnosti spletnih iskalnikov, Neil Morley (Akrapovič) nas bo spomnil na vonj po bencinu s predavanjem o prodoru podjetja na nov trg Harley Davidsonov, na okrogli mizi, ki jo bo vodil Sašo Dimitrievski (Pristop) pa se bodo kresala mnenja in trli nasveti o marketinških poklicih. Svoje veščine boste lahko na delavnici preizkusili tudi sami – Aljoša Bagola (Pristop) bo razvozlaval skrivnosti kreativnega pisanja, Meta Pavlin Avdić (Futura DDV) bo ponudila rešitev za situacije, ko gre vse narobe. Za celoten program in opis predavanj, odklikaj na našo spletno stran.

Zagotovo se strinjate, da bo dan res pester in zanimiv, energije za zabavo pa tako ali tako nikoli ne zmanjka. Zato smo pripravili fUNfARO, after party konference v Roxly-ju, kjer boste imeli odlično priložnost za spoznavanje ljudi, s katerimi delite podobne interese. Za večer polen smeha, bo s stand-up nastopom poskrbel Sašo Stare, DJ pa nas bo v glasbenih ritmih popeljal na plesišče. Torej, naj se vam odvozla!

Smo te prepričali, da skupaj z nami presekaš gordijski vozel marketinga in odvozlaš vprašanja, ki se ti podijo po glavi? Pridruži se nam, izpolni prijavnico tukaj, ne bo ti žal!

Se vidimo 11. aprila 2012 na Gospodarskem razstavišču!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.