Fanfara 2010

fANfARA, prva študentska marketinška konferenca v Sloveniji, ki jo že tretje leto zapored organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, bo letos potekala v sredo, 14. aprila 2010, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Znanja in izkušnje nam bodo v obliki predavanj, delavnic in okroglih miz posredovali priznani strokovnjaki s področja trženja, oglaševanja, odnosov z javnostmi, brandinga itd., ki bodo nas mlade spodbujali na poti do uspeha. Več o programu.
Iztekajo se zadnji dnevi za predprijave na fANfARO. Izkoristite priložnost in se prijavite do četrtka, 8. aprila, ko je cena kotizacije še 25 €. Pohitite, saj je število mest omejeno!
Sodelujte tudi na fANfARINIH nagradnih igrah:
Nagradna igra 1: Pripravite komunikacijski načrt na petih straneh za promocijo Poletne šole Ekonomske fakultete v letu 2011 do četrtka, 8. aprila 2010, in prejmite dve kotizaciji za poletno šolo Ekonomske fakultete v skupni vrednosti 400 eur.

Nagradna igra 2
: S telefonom poslikajte zanimive grafite, ureznine in napise ter pripravite posnetek krajši od 30 sekund do četrtka, 8. aprila 2010. Čaka vas BlackBerry Curve 8520 z 50 % popusta na mesečno naročnino paketa ORTO BERI za 2 leti.


Več o fANfARI na:
http://www.fanfara.net/!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.