Fanfara 2010

fANfARA, prva študentska marketinška konferenca v Sloveniji, ki jo že tretje leto zapored organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije, bo letos potekala v sredo, 14. aprila 2010, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Znanja in izkušnje nam bodo v obliki predavanj, delavnic in okroglih miz posredovali priznani strokovnjaki s področja trženja, oglaševanja, odnosov z javnostmi, brandinga itd., ki bodo nas mlade spodbujali na poti do uspeha. Več o programu.
Iztekajo se zadnji dnevi za predprijave na fANfARO. Izkoristite priložnost in se prijavite do četrtka, 8. aprila, ko je cena kotizacije še 25 €. Pohitite, saj je število mest omejeno!
Sodelujte tudi na fANfARINIH nagradnih igrah:
Nagradna igra 1: Pripravite komunikacijski načrt na petih straneh za promocijo Poletne šole Ekonomske fakultete v letu 2011 do četrtka, 8. aprila 2010, in prejmite dve kotizaciji za poletno šolo Ekonomske fakultete v skupni vrednosti 400 eur.

Nagradna igra 2
: S telefonom poslikajte zanimive grafite, ureznine in napise ter pripravite posnetek krajši od 30 sekund do četrtka, 8. aprila 2010. Čaka vas BlackBerry Curve 8520 z 50 % popusta na mesečno naročnino paketa ORTO BERI za 2 leti.


Več o fANfARI na:
http://www.fanfara.net/!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.