Fanfara 2010

V sredo 14. aprila smo za vas obiskali študentsko marketinško konferenco Fanfaro, ki se je odvijala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

®e ob prihodu nas je pričakalo kup nasmejanih organizatorjev, ki so hiteli pripravljati še zadnje stvari, mi pa smo se pustili premamiti omamnemu vonju kave, ki so nam jo ponujali in se podali na balkon, da si s ptičje perspektive ogledamo pogled na zastoje v Ljubljani.

Ob devetih se je konferenca začela z nagovorom Maje Makovec Brenčič, predsednice Društva za marketing, Špele Sedej predsednice fANfARE ter Brine Selan, predsednice Študentske sekcije društva za marketing.

Sledilo je prvo predavanje z naslovom Ni pomemben trend, pomembno je razumevanje Saše Leben ter Aljoše Gomilška med katerim smo se naučili kako se v komuniciranju zaradi hitrega razvoja in pretoka podatkov iz dneva v dan vse spreminja ter napreduje.

Pa da ne bi sedaj opisovala vsakega predavanja posebej vam priporočam, da si povzetke preberete na tej povezavi. Moram priznati, da je bila fANfARA precej naporna a vredna vsake minute in definitivno bo udeležba obvezna tudi drugo leto.

 
Za tiste, ki pa imate raje igro kot delo pa naj povem, da vsaki fANfARI zvečer sledi afterparty na katerem lahko spoznate kup pozitivnih in energičnih ljudi. Letos pa ste celo lahko osvojili plesni tečaj za dve osebi – seveda, če ste zaplesali fanfara dance in prepričali komisijo.

Torej…se vidimo naslednje leto na naslednji študentski marketinški konferenci!

 
Tekst: Breda Ferenčič
Foto: FanfaraKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.