Fakulteta za turizem v Brežicah – Izobražujemo tiste, ki želijo več!

Fakulteta za turizem v Brežicah Univerze v Mariboru ponuja sodobne in kakovostne izobraževalne programe z mednarodno uveljavljenimi strokovnjaki in predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami v turizmu.

Na Fakulteti za turizem dajemo velik poudarek učenju s pomočjo izkušenj, zato boste študenti bogatili svoje znanje na področju turizma tudi s prakso v nekaterih največjih turističnih podjetjih v Sloveniji, na bogatih strokovnih ekskurzijah doma in po svetu, z možnostmi študiranja v tujini, delom v različnih študentskih organizacijah ter različnih drugih inovativnih oblikah izobraževanja, ki smo jih pripravili za vas.

Če ste RADOVEDNI, IZNAJDLJIVI, ŽELJNI ZNANJA in PRIPRAVLJENI NA IZZIVE, vas bomo na Fakulteti za turizem v Brežicah oborožili z vsem potrebnim znanjem in izkušnjami, ki jih potrebujete za uspešen začetek življenjskega potovanja, ki se imenuje »kariera v turizmu«!

Fakulteta za turizem Maribor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V študijskem letu 2013/2014 vpisujemo na VISOKOŠOLSKI STROKOVNI in UNIVERZITETNI PROGRAM TURIZEM I. STOPNJE ter MAGISTRSKI PROGRAM TURIZEM II. STOPNJE.

Več informacij  si lahko preberete na naši spletni strani www.ft.uni-mb.si in na naši Facebook strani!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.