Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Evrovizijska Roza sobota v K4

26. maja 2012 ste si v klubu K4 lahko v živo ogledali prenos letošnjega tekmovanja najboljših glasbenih izvajalcev Evrope.

Vse skupaj so popestrili tudi z glasovalnimi lističi, kamor ste lahko oddali glas za svojega favorita.  Med vsemi, ki so pravilno napovedali uradno zmagovalko Eurosonga, so izžrebali štiri srečneže, ki so prejeli privlačne nagrade. Po zaključku prenosa je seveda sledila nora zabava do jutranjih ur.

Na malem flooru je bila tudi tokrat tradicionalna postevrovizijska zabava.  DJ-ja Žak in Matjaž sta nas z evergreeni in najnovejšimi uspešnicami odpeljala na evrovizijsko popotovanje.

Roza sobota k4

Ben Quake, DJ Blasch in Nyn so svoje uspehe in napredke imeli priložnost pokazati na velikem flooru. Tokrat pa so se predstavljali v trojni izdaji “Zagorje Underground DJs”! Prvi prelet njihovega dela jih uvrsti v house obdobje 15 in več let nazaj. Njihov odnos in okus do “drugačnega” zvoka definira surova underground acid house scena.

Roza sobota v K4

Njihova glasbena meja se je tako iz house-a večkrat premaknila v okvir deep house glasbe z vplivi jazza, soula, latina, aro ritmov in preskočila tudi v vode vocal, garage, funky in disco zvokov.

Več kot 300 obiskovalcev se je zabavalo do zgodnjih jutranjih ur.

Evrovizijska roza sobota k4

Tekst in foto: Špela Urbanc