Evropski forum Alpbach 2014

Club Alpbach Senza Confini bo 12. marca v Ljubljani predstavil Evropski forum Alpbach in štipendijski program, ki mladim iz Slovenije, Italije in Avstrije omogoča udeležbo na tej priznani konferenci.

Od 13. do 29. avgusta 2014 bo pod naslovom “Na razpotju” potekal Evropski forum Alpbach 2014, kjer bodo tisoči perspektivnih mladih iz več kot 65 držav skupaj s pomembnimi gosti iz politike, uspešnimi gospodarstveniki in uglednimi akademiki diskutirali o novih idejah ter iskali rešitve evropskih in svetovnih problemov. Club Alpbach Senza Confini mladim z avstrijske Koroške, Furlanije – Julijske krajine in Slovenije preko štipendij omogoča udeležbo na Forumu. Gregor Cigüt, podpredsednik za Slovenijo, bo predstavil letošnjo izvedbo konference in štipendijski program, ki ga izvaja Club Alpbach Senza Confini.
 
Izvedeli boste vse o konceptu Foruma, njegovi tridelni strukturi (seminarji, simpoziji, poletne šole) in vsebinskih razsežnostih letošnje krovne teme. Slišali boste, kako jekositi z najmlajšim evropskim zunanjim ministrom, ob kaminu kramljati s predsedniki sosednjih držav in se z Ban Ki-moonom sprehajati po tirolskih travnikih. Dobili boste vpogled v izjemen mednarodni dogodek, katerega del ste lahko po zaslugi Cluba Alpbach Senza Confini tudi sami!
 
Vljudno vabljeni, da se nam 12. marca 2014 ob 17. uri pridružite v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu 12 v I. nadstropju (spletna prijava nahttp://kc.uni-lj.si/dogodki/) ali pa v Veliki dvorani Univerze v Mariboru na Slomškovem trgu 15 (spletna prijava na http://www.kc.uni-mb.si/dogodki/). Ob konferenci bo predstavljen še štipendijski program, ki ga izvaja Club Alpbach Senza Confini. Štipendije kluba krijejo tako udeležbo na Forumu kot tudi del stroškov nastanitve – in to na najboljši lokaciji v Alpbachu – perspektivnim mladim do dopolnjenega 30. leta.
 
Nadaljnje informacije se nahajajo na straneh Cluba Alpbach Senza Confini (www.ig-senzaconfini.org in www.facebook.com/clubsenzaconfini) in Evropskega foruma Alpbach (www.alpbach.org in www.facebook.com/forumalpbach). 

Pridite in se prepričajte, zakaj 17 dni na avstrijskem Tirolskem več tisoč družbeno angažiranim mladim vsako leto predstavlja vrhunec poletja!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.