Evropska filmska akademija nagradila

V poljski prestolnici so v soboto zvečer podelili najvišje filmske nagrade stare celine, priznanja Evropske filmske akademije (EFA).

V poljski prestolnici so v soboto zvečer podelili najvišje filmske nagrade stare celine, priznanja Evropske filmske akademije (EFA). Ta je nagrado za najboljši film dodelila drami o nekdanji vzhodnonemški obveščevalni službi Stasi, ki se dogaja leta 1984, življenje drugih (Das Leben der Anderen) Floriana Henckela von Donnersmarcka, medtem ko je bil za življenjsko delo v svoji domovini počaščen režiser Roman Polanski. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.