Evri v spodnjem perilu

Na beograjskem letališču Nikola Tesla so cariniki pri pregledu potnice iz Bosne in Hercegovine odkrili neprijavljenih 30.000 evrov, ki so bili skriti v njenem spodnjem perilu.

Na beograjskem letališču Nikola Tesla so cariniki pri pregledu potnice iz Bosne in Hercegovine odkrili neprijavljenih 30.000 evrov, ki so bili skriti v njenem spodnjem perilu, je sporočila uprava carine. Prekršek so odkrili potem, ko je potnica, ki je potovala v Stockholm, izjavila, da ima pri sebi 5000 evrov. Po natančnejšem pregledu pa so cariniki v njenem spodnjem perilu našli še 30.000 evrov. Dovoljeni znesek oziroma 5000 evrov so potnici vrnili, preostali denar pa so začasno zadržali do odločitve sodišča. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.