Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Aug
Žur z razlogom 2012
16:00
1€


Žur z razlogom je v 8-ih letih in po 10-ih prireditvah postal zelo prepoznaven in priljubljen glasbeni dogodek za mlade.

Edinstvenost v slovenskem prostoru mu daje poslanstvo, ki je vsa leta enako, in sicer dvig zavesti o zbiranju sredstev v podporo programom ali projektom za mlade.

ORTO s pomočjo mladih v okviru Žura z razlogom zbere sredstva in jih nato tudi vrne v skupnost mladih prek realiziranih projektov. Novost letošnjega, 11. Žura z razlogom, je razpis ‘Mladi za Mlade’, v katerem ORTO išče projekt za mlade, ki bo prejel vsa zbrana sredstva Žura z razlogom.

Predmet razpisa ‘Mladi za mlade’ je izbor programa ali projekta nevladnih organizacij, na katerem koli interesnem področju mladih (izobraževanje, kultura, šport, humanitarne, okoljske, socialne dejavnosti idr.) med petnajstim in tridesetim letom starosti. Prijavljeni projekti ali programi za mlade se bodo potegovali za sredstva, zbrana 25. avgusta 2012 v Ljubljani, na 11. Žuru z razlogom, v višini najmanj 20.000 EUR. Rok za oddajo prijave na razpis je 20. julij 2012, vse informacije o razpisu pa so na voljo na spletnem mestu www.orto.si/zurzrazlogom.

http://www.youtube.com/watch?v=eP70ugiBprU&list=UUxl2sZPe2MQtf5Kc3C_raRg&index=9&feature=plcp