Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

11
Dec
Žur Medicincev in Stomatologov
23:00
5€, predprodaja 3€


Katja, ki je zelo pridna študentka medicine, si je nadvse želela, da ji Božiček to leto prinese rdeče rokavičke. Rotila ga je in prosila: “Prosim prosim proooooosim te Božiček, ali jih lahko dobim?”

Božiček, ki ima decembra res veliko dela, ji je rekel, naj neha tečnariti. “Kaj si bodo mislili tvoji sošolci, če boš naokoli skakala samo v rokavičkah!? Spet boš dobila pulover. Tvoj Božiček.”

Katja se je odločila, da Božičku nekoliko bolj podrobno predstavi zabavo, na katero se odpravlja: “Dragi Božiček, v pul…
overju res ne morem na VELIKI BOŽIČNO NOVOLETNI ŽUR MEDICINCEV IN STOMATOLOGOV! Prosim, prinesi mi rokavičke ali kateri drug modni dodatek, vendar mora biti rdeče barve. Lahko mi za en dan posodiš tvojo kapo, kaj praviš? ;)

Ker je Božiček te dni stalno na poti, ji odgovori preko mobilnega telefona: “Kot veš, nisem ravno modni strokovnjak. Bojim se, da boš v beli oblekici in rdečim dodatkom izgledala tako sexy, da bom zapeljal s poti, raztresel vsa darila, jelene pa pognal v izložbo Name.”

6 nadstropij nad vsakdanjim življenjem se odvijajo najbolj divje študentske zabave. Veseli december, ki je poln smeha in zabave, poskrbi za vse. Tokrat boste blesteli vi, dragi medicinci in stomatologi – na vrsti je vaš žur:

Veliki BOŽIČNO NOVOLETNI ŽUR MEDICINCEV IN STOMATOLOGOV – TOREK 11.12.2012 ob 23.00, v klubu TOP SIX!

Prid z nasmehom in ne pozabi na dress code:
DRESS TO IMPRESS – z drečim dodatkom!

WELCOME DRINK za prvih 150 gostov ♥
VESELO-DECEMBRSKE NAGRADNE IGRE ♥
AKCIJSKE CENE PIJAČ ♥
HOSTESE Mojstrovine narave ♥

Predprodaja vstopnic na MF in v Mandibuli: 3 eur
(s karto vstop možen do 24.00)
Cena vstopnic na večer dogodka: 5 eur

Pokroviteljii:
Mojstrovina narave
Supra Travel
Infoscena