Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
Jun
ŽUPfeštica
12:00
0€


Ustvarjalke, inovatorke ter podjetnice bodo junija pred Čolnarno v parku Tivoli v enem loncu združile vse ženske moči, znanja in ideje ter skuhale odlično in krepčilno »župico« po imenu ŽUPfeštica.

7. in 8. junija 2014 pred Čolnarno v parku Tivoli.

PRIJAVE za sodelovanje na festivalu se zbirajo do 31. maja 2014.

ZUPfestica

Kdo je zakuhal ŽUPico?
Dvodnevni dogodek ŽUPfeštica organizira ŽUPica – ženska ustvarjalnica in povezovalnica, namenjena damam in dekletom, ki verjamemo v znanje, ideje, sodelovanje, pomoč ter podporo (in tudi za vse tiste, ki včasih potrebujejo samo požirek te »župice«).

Kje in kdaj bomo kuhale?
Na ŽUPfeštici bodo predstavljena ženska znanja in organizirane aktivnosti za celotno družino. Dvodnevni tematski program bo zabavno, poučno in kulturno obarvan. V okviru tega dogodka v juniju obiskovalce čaka prvi festivalni vikend pred Čolnarno v parku Tivoli. Zanj je rezerviran termin od 7. do 8. junija, v primeru slabega vremena pa se dogodek prestavi na kasnejši datum.

Kdo bodo slavne kuharice?
K sodelovanju vabimo vse dame – ustvarjalke, podjetnice, inovatorke in tiste, ki želite predstaviti svojo storitev ali izdelke. Pripravile bomo razstavno-predstavitveni prostor z odejicami na trati parka in pisanimi stojnicami med cvetočimi drevesi ob prijetnem spremljevalnem programu.

župfeštica

Kako bo potekala ŽUPfeštica?
Dogodek bo potekal dva dni, ki bosta tematsko obarvana. Sobota bo lepotna, modna in športna s predstavitvijo vadb ŽUPmigice, kolesarskim sejmom in pomladno »kolesarsko olepševalnico«. Predstavile se bodo strokovnjakinje za lepo in zdravo telo. Skozi dan nas bo spremljala prijetna glasba, ki se bo na večer prevesila v sproščujoč jazz koncert. Nedeljski dan pa bo namenjen alternativni medicini, kulturi in ljubiteljem štirinožnih prijateljev. Tekom dneva bo organizirana izmenjava rabljenih knjig, predstavile se bodo strokovnjakinje zdrave prehrane, vrtičkarice, zeliščarke in mnoge druge zanimive dušice. Zaključek ŽUPfeštice bo sklenil ogled filma na prostem, pod krošnjami Tivolskih dreves in s slastno domačo pokovko v rokah.

Zanimivih, zabavnih in poučnih vsebin zagotovo ne bo manjkalo. Vabimo vas, da med soustvarjalkami predstavite svoje delo in veščine ter z nami preživite dva nepozabna dneva.

Se vidimo na »pokušini«!

Vaše kuharice

ŽUPfeštica

Če želite tudi ve prispevati svoj delček sestavin v naš festivalni lonec, to sporočite Anji Baloh Grubelnik najkasneje do petka, 27. 5. 2014, na: