Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

19
Apr
Zmelkoow


Po Lollobrigidi, Moveknowledgement, Happy Ol’McWeasel in Melodrom v serialki Veliki Ostrigin koncert na oder (tokrat letnega vrta!!) stopajo primorski veterani in zabavljači Zmelkoow.

Tako kot ponavadi – tudi na turneji PSY-KAKADELIK TOUR 2013 ponujajo nekaj neobičajnega.

Zmelkoow so se pod vtisom visoke priljubljenosti trgovskih akcij (tudi sami jih obožujejo!) odločili, da ponudijo publiki koncert “plačaš enega, dobiš dva”. V njem bodo v dveh enournih polčasih predstavili dva obraza svoje sicer še bolj šizofrene duše (vsaj raztrojene, če ne razčetvorjene).

1. polčas: PSY-kakadeliK
Prvi obraz je obraz improvizatorsko-psihadelično razposajenega iskalca novih dimenzij duha, prostora in časa in zahteva od poslušalca nekaj več koncentracije, predstavlja pa tudi nevarnost spreobrnjenja v kakšno drugo vero ali bitje (običajno svinjo ali gobo).

2. polčas: PSY-fafadeliK
Drugi obraz pa je veseljaško – rokerski s šarmantnim pridihom nihiloidnosti. Najbrž ne bo izostal niti jukebox in kotiček za publiko. Ta del bo od poslušalstva zahteval predvsem glasovno in skokovno kondicijo. Za tiste, ki bodo konzumirali oba dela, bo poseben izziv prehod iz gobe v zajčka.

Kaj bo prinesel sodnikov podaljšek, bomo pa še videli….:)
* predprodajna mesta: Klub Škofjeloških Študentov, MKC Pri Rdeči Ostrigi (od 29. 3. dalje), predprodaja ni vezana na člane KŠŠja, ampak je namenjena vsem, ki bi si radi predčasno zagotovili vstopnico za koncert

Zvrst glasbe: ….Zmelkoow…