Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
Jan
Zmelkoow
21:00
8€ predprodaja, 12€ na dan dogodka


Ste eni tistih, ki si srčno želite slišati svojo najljubšo pesem Zmelkoow v živo, pa vam je nikakor nočejo odigrati? Pošteno plačate vstopnino, tipi pa zganjajo neko psihadeliko in žagajo družbeno angažirane komade, ki so jih spesnili v predzadnjem napadu depresije. Drži, godi se vam krvavica!

Toda, tako kot se je zaključila grozljivka Ulica Brestov, je zdaj tudi te more konec. Bend bo obiskovalcem koncerta »Zmelkoow juke-box experience« omogočil, da iz bogate zmelkladnice njihovih pesmi sami oblikujejo koncertni repertoar.

Mimogrede, prireditev ne bo agresivna, saj juke-box ni borilna veščina, ki prepleta prvine juda in kick-boxa, pač pa škatla, ki v zameno za manjšo donacijo zaigra pesem, ki si jo zaželite, tako da lahko dame mirno pustite spreje in paralizatorje doma. No, tiste, ki imate zahtevno frizuro, lahko vzamete s seboj sprej za lase.

Vstopnina:  Predprodaja v ORTO baru ali preko naše spletni strani:  8€, pred koncertom 12€

Navodila:

To je vaš večer – lahko si zaželite katerokoli skladbo iz repertoarja Zmelkoow, tudi 3x Bit, če želite …

Kaj in kdaj morate storiti, da pridete do glasbene želje:

1. tekom špila na šanku kupite dve pločevinki/steklenici velikega piva (to je ekvivalent enemu žetonu za juke-box); lahko jih pa tudi poskusite prešvercati mimo vratarja, ampak vam verjetno ne bo uspelo;

2. prinesete ju na oder in izročite basistu Žaretu, obenem predate Gogi listek z izborom pesmi in morebitnim (samo)posvetilom (listke in pisalo bodo imeli za šankom);

3. pod odrom v upanju čakate, da bo bend komad znal zaigrati;

4. Pozor, tudi jukebox včasih zataji! Zato si bend za lajšanje slabe vesti pridržuje pravico, da v primeru neuspele izvedbe vrne naročniku pol ali celo cel žeton (ni pa seveda nujno, da bodo to pravico dejansko uveljavljali). V tem primeru osmoljenca čaka tolažilna nagrada: kozarček čipsa.

5. Stogo prepovedano:

•v želje pisati komade Gala Gjurina, Sepulture, Severine, skratka drugih izvajalcev, ki niso Zmelkoow

•prinesti malo pivo (ali pa celo kokakolo) namesto velikega

•si pod odrom sleči majčko in imeti glasbeno željo napisano na joškah z vodoodpornim flomastrom

•kepati izvajalce med koncertom

Za vse, ki vas glasba po željah ne zanima, pa zvrhan koš poljubčkov, 20 največjih hitov in tople rokavičke. Juke-box bo obratoval od 22-24h.