Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

16
Nov
Zlatko
21:00
12€


Zlatko s Plečnikovo rožo naravnost v Cvetličarno!

Samo še nekaj dni nas loči do live uprizoritve novega albuma Zlatana Čordića – Zlatka, ki se bo v petek, 16. novembra s pričetkom ob 21. uri odvijala v ljubljanski Cvetličarni. Da spomnimo – 1. novembra je izšel povem sveži izdelek priljubljenega slovenskega raperja z naslovom Plečnikova roža, ki je že njegov 5. po vrsti.

Zlatko je s projektom kot že tolikokrat do sedaj dokazal, da ostaja zvest sam sebi in oboževalcem ter znova pripravil unikaten izdelek vsekakor več kot vreden poslušanja. Besedila ostajajo originalna, kot je originalen tudi raper sam, 14 novih skladb pa bo v družbi starih hitov resnično zaživelo prihajajoči petek, ko nas čaka še en nepozaben večer v Cvetličarni. Kot gosta bosta tokrat nastopila Senidah, pevka zasedbe Muff in raper Klemen Klemen, ki bosta poskrbela še za bolj vroče odrsko vzdušje.

Če torej še niste postali imetnik Plečnikove rože, to čimprej storite, sicer pa so vstopnice za dogodek na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih, najhitreje kar preko spleta.