Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Oct
Željko Joksimović
21:00
od 25€ naprej


Po dveh letih in pol odsotnosti, se v prestolnico vrača eden največjih romantikov iz področja nekdanje Jugoslavije.

 

Priljubljeni srbski avtor številnih uspešnic in odličen vokalist bo v Ljubljani nastopil po več kot dveh letih, pri koncertu pa bodo sodelovali glasbeniki iz Beograda in Ljubljane. Tokrat je ekipa, ki pripravlja koncert med najštevilnejšimi, pri ustvarjanju nepozabnega dogodka bo namreč sodelovalo kar 45 ljudi, je na tiskovni konferenci pred koncertom, ki se je odvila v prostorih Na praAVI zabavi, povedal Joksimovićev dolgoletni manager Bane Obradović‡.

 

Dalibor Martinović‡, direktor prodaje pri založbi Menart, Ivana Šundov Hojan, voditeljica, Željko Joksimović in Bane Obradović‡, manager Željka Joksimovića.

 

Na tiskovni konferenci, ki jo je vodila Ivana Šundov Hojan, smo izvedeli nekaj zanimivosti o novem albumu Željko Joksimovi‡ć, na katerem je štirinajst pesmi. Album je pri nas izšel 16. septembra, za distribucijo pa je poskrbela založba Menart. Večino novih pesmi iz albuma bo glasbenik z zavidljivo evrovizijsko kariero predstavil ob spremljavi simfoničnega orkestra pod vodstvom priznanega dirigenta iz Novega Sada slovenskih korenin Fedorja Vrtačnika, preostale uspešnice pa bodo odigrane ob spremljavi skupine, kot jih sicer glasbenik izvaja na koncertih.

“Prav za to priložnost sem povabil k sodelovanju glasbene kolege tako iz Slovenije kot iz Srbije. Prepričan sem, da bo lep koncert, ki se ga že zelo veselim, saj že dolgo nisem nastopil v Sloveniji“, je še dodal nasmejani Joksimović‡.

 

Da smo začutili del atmosfere, kakršna se obeta tudi na koncertu v Stožicah, so na veliki hit iz novega albuma – pesem Ranjena zver – pred predstavniki sedme sile odplesale tudi Nadiya Bychkova, Ula Šemole in Andreja Vakselj. Vstopnice za koncert so v prodaji na vseh prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Eventim. Cena vstopnice za parter in tribuno (zeleni ring) znaša 25€, Fan Pit vstopnica 30€, medtem ko je za VIP parter potrebno odšteti 50€. Vrata na veliki koncert v Stožicah se bodo odprla ob 20. uri.

NE ZAMUDITE VEČNEGA SRBSKEGA ROMANTIKA NA VELIKEM KONCERTU V PRESTOLNICI!