Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

4
Oct
Zeleno Sonce 74
22:00
7€, do 23h 5€, dresscode 4€


Zeleno sonce tokrat začenjamo z odličnim italijanskim crime funk kolektivom Calibro 35, ki si ga boste lahko v primeru lepega vremena ogledali na letnem vrtu Gala hale.

ZELENO SONCE 74: BREAKING BREAD

Live:
CALIBRO 35 (crime-funk/Italija)

Glasbeni skrbniki:
Rob Life (Vinyl Veterans/Breaking Bread, London/UK)
Udo Brenner (Zeleno sonce)
DJ Borka (Good Foot)

Vizualni skrbnik:
etc

Fantje prihajajo iz Milana in gojijo estetiko glasbe tipičnih italijanskih kriminalk 60’ in 70’ prejšnjega stoletja. Za seboj imajo tri odlično sprejete albume, neverjetno koncertno kilometrino, slovijo pa po dinamičnih in močnih funkerskih nastopih.
Osrednji DJ gost je večni mladenič, ki ga je ekstremno težko pripeljati v naše kraje, zato smo zanj organizirali pravi Balkan tour. Sliši na ime Rob Life in velja za najbolj diggerski del ekipe Vinyl Veterans, ki ga mnogi še vedno povezujejo z imenom založbe in ekipe Breaking Bread, čigar večeri so bili znanilci nove pomladi za revitalizirano britansko funkersko sceno. Rob je izjemen tehničar, kolekcionar, producent, ki slovi po hitrejših klubskih kompozicijah, pri katerih je nemogoče ostati na miru. Domačo podporo bosta zagotavljala rezident Udo Brenner in DJ Borka (Good Foot). Tokratni dresscode so majice z imeni in/ali slikcami počitniških destinacij!

Vstopnina: 4 € dresscode, 5 € do 23:00, 7 € ostalo
Dresscode: majice s počitniškimi destinacijami