Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

27
Feb
zalagasper
20:00
15€ predprodaja, 18€ na dan dogodka


Pop elektro dvojec zalagasper se po odlično sprejetem nastopu na septembrskem Šiška Open pred Kinom Šiška konec februarja vrača s samostojnim koncertom, na katerem bo predstavil težko pričakovani prvenec 4, ki izide 14. februarja.

Elektro pop dvojec zalagasper, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl, sta se širši javnosti prvič predstavila z uspešnico “Valovi”, ki je obveljala za domačo skladbo predlanskega leta – to je potrdil tudi prejem glasbene nagrade zlata piščal. Njegov pretanjen, čuten elektronski pop in njen očarljivo zasanjan glas, ki ga je Mladina primerjala z “ameriško ikono dream popa Hope Sandoval“, sta pač kot narejena drug za drugega. Od izida skladbe “Valovi” sta napisala še uspešnice “Baloni”, “S teboi” in “Sebi”, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na izboru za pesem Evrovizije 2019.

V Kinu Šiška sta nastopila kot predskupina britanski indie glasbenici Laurel, vmes obiskala Moscow Music Week in Waves Vienna, bila povabljena k nastopu na velikem slavju ob deseti obletnici Kina Šiška na Šiška Open, še pred samostojnim koncertom v Katedrali pa bosta obiskala Eurosonic Noorderslag na Nizozemskem. Njun prvenec bo izšel 14. februarja, premierno pa ga bosta predstavila v veliki dvorani Kina Šiška.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.