Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Dec
YU rock nostalgija
23:00
5€, predprodaja 3€


“Jen, dva, a jen, dva, tri…” Yugo-Rock uspešnice, ki jih znamo vsi – na pamet! ENERGIJA, ki te oblije z vseh strani, RITMI ob katerih je nemogoče stati na miru, POZNANA BESEDILA, ki odprejo usta, da zapoje srce…

in še vsi ti SPOMINI.. jaaa, to je Večer starih YU-ROCK komadov! Po super uspešnici v oktobru, prihaja DRUGI DEL!

Klub F-CLUB bo ponovno pokal po šivih – “Ima se može se.” :) Plesali in peli bomo do zgodnjih jutranjih ur čeprav vemo, da nas bodo naslednji dan nesramno bolela grla. A odgovor je na… dlani: Ne zovi mama doktora – Bolje biti pijan nego star! ;)
Mešanica hitov z bivše Jugoslavije vedno poskrbi za dobro vzdušje in požene kri po žilah! Nostalgija pa se med obiskovalci širi kot epidemija.

Vsi tisti, ki radi plešete, pojete, se smejite in kaj popijete v dobri družbi, Yugo-Rock večera v F-CLUBu zagotovo ne smete zamuditi!

V prazničnem vzdušju Veselega decembra bomo nostalgični v TOREK, 25. decembra ob 23.00, v F-CLUBu.

Eto ! Baš hoću! ;)

Za glasbene želje se obrnite na zid dogodka, katerega pod budnim očesom spremlja tudi naš DJ. Prilepi svoj komad na ta zid in potrudili se bomo, da ga v torek slišiš “v živo” :)

VEČER STARIH YU-ROCK HITOV * AKCIJSKE CENE PIJAČ * PLESNI NASTOP * HOSTESE MOJSTROVINE NARAVE * PRESENEČENJE ZA PRVE GOSTE*

Tisti, ki še niste obiskali eno izmed naših 5ih predhodnih zabavic in imate morda od drugje kakšen priokus teh večerov, predvsem iz lokalov “registriranih” za tako glasbo…naj še enkrat poudarimo, da gre za študentski večer v prijetni družbi mlajših študentov, kjer pa se pogosto družijo tudi starejše generacije, ki jim je…vsaj po letih ta glasba bližja:)

Napišite svoja mnenja, želje, pričakovanja in potrudili se bomo, da vam ustrežemo!

ALL NIGHT LONG, s kazalci naprej, old school žurka, drugačna od ostalih večerov, kjer se lahko nadejate naslednjega repertuarja:

Prljavo Kazalište, Crvena Jabuka, Film, Bajaga, Bijelo Dugme, Ceca, Denis&Denis, Zabranjeno Pušenje, Dino Merlin, Električni orgazam, Goran Bregovič, Parni Valjak, Željo Joksimovič, Plavi orkestar, Indexi, Zdravko Čolić, Electro Team, Azra, Party Brejkers, Ritam Nereda, Lepa Brena, Neno Belan, Riblja Čorba, Đavoli in ostali, ki so oblikovali pravo YU-rock sceno!

PLESANJE, PETJE in ŽURANJE do jutraaaaaaaaaaa!

Vstopnice v predprodaji, si lahko zagotovite NA KARDELJEVI PLOŠČADI v bistroju ŠUMI (pod FDV-jem)

3€ – predprodaja
5€ – na večer

Z vstopnicami iz predprodaje vstop možen do 24.00!

Sponzorji: Mojstrovina narave, Collegium, InfoScena