Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

24
Oct
YU GO!
21:00
9€, predprodaja 7€


Jesenski Yu Go! večer bo postregel z novo kalorično porcijo kvalitetne ex-yu muzike!

Z novim albumom Manifest v Šiški premierno nastopijo še ene legende beograjske neodvisne urbane scene, ob njih pa udarni čedalje bolj aktivni domači elektro-rock-hiphop trio Ewok v katerem sile združujejo preverjeni mački iz zasedb Moveknowledgement, Intimn Frizurn in Na lepem prijazni.

Prizorišče:Komuna

KANDA KODŽA I NEBOJŠA
Kanda Kodža I Nebojša je beograjski bend, aktiven od 1991, ki je v 20-letni karieri pustil močan pečat na srbski neodvisni sceni urbanega rocka in je skupaj z bendi Darkwood Dub, Eyesburn, Neočekivana sila in Lira Vega formiral prvo frontno linijo post-jugoslovanske beograjske glasbene scene.

Šest studijskih albumov priča o vztrajnem razvoju in kontinuiteti kvalitete benda, kar se odraža tudi v vse širšem krogu njihovih fanov. Zadnja tri leta so bila za KKN še posebej uspešna. Imeli so uspešen nastop v Parizu, videospot za komad “Prekid stvarnosti” v režiji A.Todorovića je bil s strani netzina Popboks razglašen za najboljši domači spot leta 2009, v koncertno intenzivnem letu 2010 so doma in v širši regiji utrdili sloves ene najboljših koncertnih rock atrakcij, komad “Kafane I rokenrol” pa je obveljala za najboši rock komad srbske produkcije tistega leta.

Aktualni album “Manifest” je objavljen aprila 2011 za založbo Odličan hrčak in se je plasiral med najbolj popularne izdaje lanskega leta. Zahvaljujoč novi energiji, ki preveva album, pa so KKN dobilo veliko novih fanov, kar se je manifestiralo na uspešni Jelen Top 10 turneji, katere eni izmed nosilcev so bili KKN.

http://www.odlicanhrcak.com/2011/02/kanda-kodza-i-nebojsa/

EWOK (Ljubljana)
Ewok so novo ime na domači sceni urbane glasbe. Gre za eksplozivno mešanico elektra, rocka in tehna, ki jo ustvarjajo stari znanci koncertnih odrov: Milan Jerkič (ex Intimn Frizurn), Miha Šajina (Moveknowledgement) in Luka Kuhar (Na lepem prijazni).

Nastop na YU GO! bo postregel z novimi materiali, saj fantje za konec novembra najavljajo izid prvega single, ki naj bi mu v začetku novega leta sledil tudi debitantski album

http://soundcloud.com/ewokband