Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Jul
Whitesnake
21:00
od 33€ naprej


WHITESNAKE
»THE GREATEST HITS TOUR«

12. JULIJ 2016 OB 21.00,
VELIKA HALA TIVOLI, LJUBLJANA

LEGENDE HARD ROCKA WHITESNAKE
Z DAVIDOM COVERDALOM 12. 12. 2016
V SLOVENIJI NA TURNEJI NAJVEČJIH USPEŠNIC!
VSTOPNICE V PRODAJI OD PONEDELJKA, 9. 5.!

Mega platinasti WHITESNAKE, legendarna rock’n’roll skupina, ki jo je ustanovil pevec skupine Deep Purple, David Coverdale, ponosno najavlja turnejo, na kateri bodo predstavili največje uspešnice skupine, “The Greatest Hits Tour”, v okviru katere jih bomo lahko po 5 letih spet videli v ljubljanski Hali Tivoli, 12. julija 2016 ob 21.00. Na koncertu boste lahko slišali vse njihove uspešnice, med njimi skladbe z albumov “Slide It In”, “Whitesnake” in “Slip Of The Tongue”. Vstopnice bodo v prodaji od tega ponedeljka, 9. 5. 2016 na vseh prodajnih mestih Eventima!

David Coverdale je za koncert v Sloveniji dejal: “Resnično smo navdušeni in v pričakovanju, da bomo letos spet nastopili v Hali Tivoli v Ljubljani v okviru naše “Greatest Hits” svetovne turneje, ki bo najverjetneje tudi moja osebna poslovilna dvoranska rock turneja po več kot 40. letih ustvarjanja in izvajanja rock glasbe.”

Whitesnake so ravno lani imeli dolgo svetovno turnejo, na kateri so s svojimi energičnimi nastopi navduševali razgreto občinstvo, med drugim v Angliji in na Irskem v razprodanih dvoranah skupaj z Def Leppard, v okviru promocije zadnjega albuma “The Purple Album”.

 

 

“Ravno smo zaključili našo neverjetno uspešno turnejo v letu 2015, ob izidu našega “tribute to” albuma, posvečenega različnima zasedbama Deep Purple, znanima kot Mark 3 in Mark 4, “The Purple Album” skupine Whitesnake.”

Po temu, ko je leta 1976 David Coverdale zapustil Deep Purple, je ustanovil skupino Whitesnake leta 1978, s katero se je podal na potovanje preko zgodnjih heavy blues rock albumov kot so “Trouble”, “Lovehunter”, “Ready And Willig” in “Come An’ Get It”, do bolj eksplozivnih hard rock izdelkov, kot so “Snake”, multiplatinasti “Slide In In” in pa leta 1987 z megaprodajanim albumom “Whitesnake”.

“Počaščen sem, da sem lahko bil v 40. letih na številnih svetovnih turnejah, v svetu, ki si ga delimo vsi, in s tem praznoval in užival v nepozabnih trenutkih z milijoni ljudi … Resnično imam rad svoje izkušnje in preprosto imam rad svoje delo in vedno bom … Več kot 4 desetletja zabave … Hvala VAM!!!”

WHITESNAKE SO:
David Coverdale – vokal
Reb Beach – kitara
Joel Hoekstra – kitara
Michael Devin – bas kitara
Tommy Aldridge – bobni
Michele Luppi – klaviature

Več na:
www.whitesnake.com

Cene vstopnic:
Fan pit –49 ,00 EUR
Parter – 44 ,00 EUR
Tribuni – 33,00 EUR.

Spletna prodaja:
www.eventim.si

Predprodajna mesta:
Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, OMV, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000