Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Jan
Werefox & McCloud
21:00
10€, predprodaja 8€, študenti 6€


Nova skupina prekaljenih glasbenikov, ki jih poznamo iz skupin Psycho-Path, Lollobrigida, Sphericube, Bekko in Manul bo premierno predstavila svoj prvi album »I Am Memory«.

Album izide v začetku januarja 2013 pri založbi God Bless This Mess Records. S tem se začenja tudi “marširanje” na koncertne odre. Prva INDEKŠ lekcija v novem letu!

Prizorišče:Komuna

Prekmurska četverica (ki jo sestavljajo člani starih znancev Psycho-Path, Sphericube, Manul in Bekko) je na hladno majsko noč posnela videospot z režiserjem Venom Jemeršičem, veteranom filmske kamere. V skupini najdemo Melanijo Fabčič-Melee (vokal), Davida Halba (bobni), Saša Benka (kitara) in Manuela Hahna (bas kitara).
O albumu, ki velja za enega najbolj težko pričakovanih na domači alter rock sceni, člani Werefox pravijo takole: »Vsi se močno veselimo našega prvega albuma, za katerega iskreno verjamemo, da je najboljši glasbeni izdelek, ki smo se ga člani zasedbe doslej sproducirali. Zadovoljni smo, da nam je v 11-ih iskrenih pesmih uspelo zajeti (rušilno in osvobajajočo) agresijo, žalost, veselje, srečo, ljubezen, obup. To so pač večno aktualna življenjska dejstva, s katerimi se srečujemo, prikazana iz perspektive, ki bi ji lahko rekli »the politics-of-1-on-1«… Upamo, da bomo za že zveste poslušalce, kakor tudi za bodoče, zveneli zrelo, relevantno in kvalitetno. Predvsem pa si želimo, da bo reakcija na album takšna, da nas bodo ljudje želeli čimprej slišat v živo in v čim večjem številu prišli na koncerte, kjer Werefox dejansko zvenimo najbolj prepričljivo in imenu primerno«
Promocijski dogodek, kjer bomo lahko v živo preverili njihove besede, pa bo žlahtno popestril posebni gost Scott McCloud iz kultnega ameriškega benda Girls Against Boys, ki je močno zaznamovala zvok sodobnega neodvisnega rocka devetdesetih Scott bo nastopil s krajšim polakustičnim set-om, ker pa hkrati gostuje tudi na prihajajočem albumu v pesmi ´The Boy In Me, the Girl In You´ se bo Scott McCloud bendu Werefox pridružil tudi v živo.