Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

14
Oct
We love sound Zagreb
22:00


Organizatorji Sonus festivala bodo to jesen v Zagreb zvabili velike svetovne zvezde

Po štirih več kot uspešnih sezonah Sonus festivala na otoku Pag in po prvem dogodku svetovno znane party znamke – Hyte v Zadru, so organizatorji najavili serijo dogodkov, ki bodo Zagreb vrnili na internacionalno party mapo!

We Love Sound Zagreb je ime serijskih dogodkov, ki se bodo izvajali enkrat mesečno in sicer oktobra, novembra in decembra v legendarnem klubu The Best, poleg kopališča Mladost na Jarunu. Že pred dvajsetimi leti je bil klub Best znan po clubbingu in elektronskem zvoku, sedaj pa bo končno doživel veliki come back!

Zagrebška party scena ima dolgo preteklost in veliko ljubiteljev elektronske glasbe, ki bodo nedvomno navdušeni nad svetovno znanimi imeni, ki prihajajo to jesen v klub Best.

Vsi dosedanji obiskovalci Sonus festivala lahko iz lastnih izkušenj zatrdijo o kako dobrem zvoku, produkciji, nepozabni atmosferi je govora in lahko pričakujejo tako visok nivo tudi na zagrebškem prvencu Sonusa.

Prvi dogodek We Love Sound Zagreb se bo odvil 14.10.2016. Na njem bodo nastopili internacionalno znani slovenski dj –  Valentino Kanzyani, gost iz romunije – Barac in  dj Mimi – eden izmed ustanoviteljev domače skupine Ekstrakt.

Prodaja kart je mogoča prek Entrio online trgovine  https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-welovesound-valentino-kanzyani-barac-mimi-3548 in prodajnih mest.

Do takrat sledite novostim, ki so povezane z We Love Sound Zagreb na socialnih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

FB event: https://www.facebook.com/events/183132152122967/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/