Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

30
Aug
Viet Cong + Nikki Louder
21:00
10€ predprodaja, 13€ na dan dogodka


hrupni večeri:
VIET CONG (Kanada)
NIKKI LOUDER (Kamnik)

Vstopnina: 10 € + provizija v predprodaji (EventimMadness Trubarjeva, Gala hala)/ 13 € na dan koncerta

FB event

Še preden udari jesen, v goste prihaja najbolj vroča neodvisna rock zasedba ta hip. Brez pretiravanja! Tokrat z domačimi nojz rock prvaki, ki jim ni para daleč naokoli.

VIET CONG

Prihajajo iz Kanade. Njihov največji hit nima refrena. Polovica se je kalila v na odru razpadli zasedbi Women. Januarja izdani istoimenski prvenec je gotovo kandidat za ploščo leta. Pitchfork mu je zasluženo nalepil oznako “best new music”. Letošnji SXSW je bobnar odigral z roko v gipsu. Na pomoč mu je priskočil nihče drug kot Thor Harris – tolkalist Swansow. Mediji pa so še glasneje v en rog tulili, da je ta bend potrebno užiti v živo. Post-punkovski četverici uspe vdihniti življenje v temačne skladbe. In zraven stresti še kakšno večno ala “if we’re lucky we’ll get old and die”. Ne potrebujejo kontroverznega imena. Za njih niti ni kontroverzno. In Viet Cong ni bend, ki ga morate videti v živo. Je bend, ki ga že živite.

NIKKI LOUDER

Prihajajo iz Kamnika. Že leta skrbijo da se njihov kaotični nojz rock vali po domačih in tujih klubih. Z vsakim albumom odkrivajo novo plast, a so še vedno najboljši v živo. Njihovi koncerti so kratke eksplozije nebrzdanih čustev, podivjanega ritma, hrumečega basa, groma kitar in predirljivih krikov. Nikki Louder je bend, ki ste ga že videli v živo. Ampak ga boste z veseljem še enkrat.