Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
Jan
Vader
18:30
25€, predprodaja 22€


Konec januarja se bodo v Slovenijo vrnili mogočni Vader, ki bodo v celoti odigrali kultna albuma Black To The Blind in Sothis.

Dirty Skunks predstavljajo:

VADER (Poljska)
ABORTED (Belgija)
BONDED BY BLOOD (ZDA)
BLOODSHOT DAWN (Velika Britanija)
FHOBI (Urugvaj/Švica)

Vstopnina: 22 € v predprodaji v Gala Hali na prireditvah, v Master trgovini in prek On-Parole, 25 € na dan koncerta

BACK TO THE BLACK TOUR 2012

Vader, ta neustavljiva death metal sila iz Poljske, se lahko pohvali s tem, da po več kot 25 letih delovanja še vedno ustvarja kvalitetne albume, izvaja dolgotrajne turneje po vsem svetu in kamorkoli pride, za seboj pusti pravo razdejanje. Od albuma The Ultimate Incantation dalje so Vader sinonim za pravi death metal, a pravi preboj je zasedba doživela z odličnima, dinamičnima in za takratni čas precej unikatnima death metal albumoma Black To The Blind in Sothis, katera bodo na prihajajoči turneji predstavili v celoti, poleg pa seveda lahko pričakujete tudi kakšen železni hit.

Seveda Vader nikoli ne potujejo sami. Z njimi se bodo v Sloveniji ponovno ustavili internacionalno sestavljeni death grinderji Aborted, ki od izida albuma Global Flatline še vedno rušijo vse pred sabo. Resda so Aborted v Sloveniji skoraj tako pogosto kot Amon Amarth ali Korpiklaani, a za razliko od omenjenih Aborted vedno predstavljajo kaos, uničenje in krvavi spektakl.
Po dolgem času se bodo v Slovenijo vrnili tudi ameriški thrasherji Bonded By Blood, ki imenu primerno skrbijo za to, da ogenj thrash metala ne ugasne. Niso se zaman poimenovali po kultnem albumu še bolj kultnih Exodus.

Kot predskupine bomo lahko videli še Bloodshot Dawn iz velike Britanije in FHOBI, Urugvajsko metal skupino, ki je sedaj doma v Švici.

Vse skupaj pa bo odprl nastop za zdaj še neznane zasedbe. Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v Gala Hali, v Master Of Metal na Kotnikovi ter prek on-line shopa On Parole. /I. C./