Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

29
May
Uroš Perić & Orchestra
21:00
30€, predprodaja 23€


Ljubitelji UROŠA PERIĆA, izvrstnega in edinstvenega slovenskega glasbenika, ter ljubitelji dobrega rock’n'rolla, bluza, džeza in soula bodo spet lahko prišli na svoj račun.

V akustično odličnih ljubljanskih Križankah bo nastopil UROŠ PERIĆ & Orchestra z gosti in nepogrešljivimi spremljevalnimi vokalistkami The Pearlettes.

Koncert bo v SREDO, 29. maja 2013, ob 21. uri.

Po dveh zaporednih razprodanih preteklih koncertih v Križankah v letih 2011 in 2012 bo za vse ljubitelje Uroša Perića, Raya Charlesa in tovrstne glasbe ter vse, ki vam ni uspelo dobiti vstopnic za omenjena koncerta, odlična priložnost, da to zares izvrstno koncertno energijo, z odličnimi glasbenimi gosti doživite letos v živo v Križankah. UROŠ PERIĆ namreč pripravlja novo, še posebej zanimivo presenečenje pred svojim odhodom na evropsko turnejo. Njegovi koncerti so nabiti z energijo, s katero razveseljuje obiskovalce, ki ne ostanejo ravnodušni , zato se številni vsako leto znova in znova vračajo v Križanke, katere so na žalost premajhne za vse, ki bi radi Uroša Perića doživeli v živo, zato tudi letos velja pohiteti z nakupom vstopnic,ki so po občutno nižjih cenah  od 23 EUR( na dan koncerta bo cena od 30 EUR) na voljo v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih, število le teh pa je omejeno.

Uroš Perić je slovenski glasbenik, ki je postal znan po svojih odličnih interpretacijah skladb Raya Charlesa in glasbe iz zlate dobe bluza, soula in džeza. Kot prvi slovenski pevec je nastopil na prestižnem festivalu džeza v Montreuxu v Švici, na French Quarter Festivalu (FQF) v New Orleansu in na Sweet Auburn Jazz festivalu v Atlanti. Sodeloval je s številnimi tujimi vrhunskimi glasbeniki, med drugim z legendarnima članoma spremljevalne zasedbe RAYA CHARLESA Marcusom Belgravejem in Tonijem Horowitzem, pa tudi s hčerjo Raya Charlesa SHEILO RAY CHARLES, ter kvalitetnimi slovenskimi glasbeniki kot so Primož Grašič, Big Bandom RTV Slovenije in drugimi.