Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

28
Apr
Umešana jajca
23:00
vstop prost do 23:30, 3€ do polnoči, 5€ kasneje


UMEŠANA JAJCA

dežurni kuharji:
JOPA (KopajOvo; Hr)
SPLINTER
DADO

Umešana jajca so “all styles” klubski večer številnih žanrov in zverziranih didžejev, ki vešče in hitrostno, tudi z raznimi trikci servirajo, preskakujejo, kombinirajo in kurirajo razna poglavja elektronike in organike, klubskih in uličnih udarcev. S skupnim imenovalcem, vsemogočnim “the breakom”. Break – princip produkcije, ki je morda najbolj zaznamoval, kako so zvenele klubske muzike v preteklosti in kako zvenijo še danes, od pionirskih 80. let do ključnih 90. in razdrobljene sedanjosti. Jungle, hiphop, breakbeat … so žanri, ki so definirali velik del klubskega hrupa in so precej različni glasbeni izrazi, ki se na Umešanih jajcih premešajo in zapakirajo v tekoč, dinamičen in neziheraški miks. Pričakujte manj predvidljive bisere preteklosti, kakšen podzemni hitič in izstopajoče derivate sedanjosti.
Tokrat bodo nametavali eden najbolj veščih hrvaških praskačev Jopa, ljubljanski vsestranski veteran Dado in mariborski pionirski žongler Splinter.

 

 

Uravnotežena glasbena politika: breakbeat, nufunk, jungle, hiphop, bigbeat, electro, bass, funk, soul, drum’n’bass, beatz

Vstopnina: vstop prost do 23:30, 3 € do polnoči, 5 € kasneje