Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Aug
Ultra Europe 2022
15:00
159€


Osma edicija festivala ULTRA Europe bo v Parku mladih potekala od 8. do 10. julija, sodeč po odzivih oboževalcev in prodajnih trendih pa bo to posebno leto za vse, ki se odpravite v Split.

Štirje odri v Parku mladeži bodo gostili največje zvezde današnjega časa v svetu elektronske glasbe, organizatorji pa so dodali najnovejša imena glasbenikov, ki se bodo pridružila bogati postavi. Prav tako so v prodaji že enodnevne regionalne vstopnice.

Headlines ULTRA Europe

Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Split Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet, Vini Vici in na novo dodani DJ set ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt in Sofi Tukker.

4 etape festivala

Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage in OASIS Stage so imena letošnjih odrov, na katerih bodo nastopile največje DJ zvezde današnjega časa, a tudi nekaj novih imen, DJ-jev, ki začenjajo svojo pot k zvezdam na Hrvaškem. To bo priložnost in odskočna deska za mlade upe elektronske glasbe, predvsem za tiste, ki bodo nastopili na odru OASIS Stage, odru, ki nosi ime po tistem iz Miamija in se nahaja ob glavnem vhodu. To so namreč izvajalci, ki so zmagali na tekmovanju, ki je potekalo leta 2020, na uradni spletni strani festivala ULTRA Europe, najsrečnejši med njimi pa so Jean Philippe, Wekingz, Moon Shot, St. Vibe, Zunjino, Chvos, Tigi, Sound Of Yaz, Danny Black, Kaane, Medun, Fat Tony, Pete Spruce in Igor. Znani sta tudi dve novi imeni, ki bosta po dveh letih premora imela veliko čast, da odpreta Glavni oder. Že napovedani Frank Walker prihaja v petek, Mykris bo prevzel v soboto, zaključek pa bo prepustil Adamu De Greatu.

Stopnja Resistance ima še nekaj odličnih imen. Vodi jih Pretty Pink, odličen mladi DJ iz Nemčije, o katerem se zadnje mesece veliko govori. Njen set namreč odpira velike nastope dua Above & Beyond na vseh njihovih velikih nastopih. V Split prihaja tudi irski dvojec Rory Lynam b2b Dave Caffrey in Steve Fidelak iz Kanade, hrvaškim silam pa bosta branila DJ Full Ferry in znani domači producent Pero FullHouse.

Napovedan je tudi najmočnejši glasbeni program doslej na odru UMF. Lorenzo, DaDoo, Dallerium, Peznt, Vedran Car, Mike & Me, R3wire, Wedamnz, Wags, Norberto Loco in Nome so na sporedu v petek. V soboto prihajajo Renato S, Lukas Innemann, Mike Vale, Ares Carter, ANG, Pink Panda, DJ Tora, Plastik Funk, Jerry DaVilla & DJ Pelos, Wincent Wolf in Terry Golden. Zadnji dan je rezerviran za Paul Woods, Albert Novo, Ivan Mastermix, Jimmy Clash, Reggio, Dmitri Saidi, prihajajo pa tudi K-ICM, Avadox & MC Goos, Tomo In Der Muhlen, Kentaro in Bank.

Kako do vstopnic?

Najboljše regionalne vstopnice za domače navijače so bile razprodane v rekordnem času, od danes pa gredo v prodajo enodnevne regionalne vstopnice po ceni 350 kun. Zagotoviti jih je mogoče prek spletnega sistema Entrio ali na enem od prodajnih mest Tisak Media. Prav tako je od letos vstopnice mogoče kupiti v kriptovalutah prek menjalnic FTX.

Vstopnice za osmo edicijo festivala lahko kupite na uradni spletni strani in strani ter prek sistema Entrio. Tridnevne vstopnice GA je na voljo po ceni 159 €, cena enodnevne VIP vstopnice po 150 €, vsi, ki ste pripravljeni na posebno VIP izkušnjo, pa boste plačali 369 €. Cena ciljne karte je 339 €.

Nagradna igra za 2×2 vstopnici!

Več informacij o festivalu Ultra Europe je na voljo na uradni spletni strani. / Fotografije: Ultra Europe promo