Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
May
Ul’ca za ul’co
21:00
8€


Obveščamo vas, da je dobrodelni koncert Ul’ca za ul’co, ki bi moral biti ta petek, 23. maja 2014 v klubu Cvetličarna,
prestavljen v novo sezono 2014/15. O točnem datumu vas bomo še obvestili.

Kupci lahko vrnejo vstopnice na prodajnem mestu, kjer so jih kupili.

UL’CA ZA UL’CO: DOBRODELNI DOGODEK

ZA ŽIVAL’CE (LAJKA) IN SOCIALNO OGROŽENE (ANINA ZVEZDICA) – HIP HOP SCENA ZA POMOČI POTREBNIM 23. MAJA V CVETLIČARNI

Ul’ca za ul’co, kot so ga samoiniciativno poimenovali mnogi najbolj priljubljeni ljubljanski in slovenski hiphoperji, je akcija, ki jo klub Cvetličarna z veseljem gosti, in kot pove samo ime prireditve, je namenjena tistim, ki jih je prav tako vzela ulica v svoje naročje in jih tam hrani in oplaja, a vemo, da to pogosto ni zadosti in jih preprosto ne smemo pustiti na milost in nemilost okoliščin le-te. Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Zlatko, Jadranka Juras, Klemen Klemen, Kosta, Nikolovski, Doša, Hodža, Chorchyp, i.Vanish, BsNc, Challe Salle, Adam Velič, DJ Tom Polo in drugi.

Ana pravi o »svoji zvezdici«: »Cilj Anine zvezdice je v prvi vrsti pomagati ljudem, jim dati upanje ter jih spraviti v dobro voljo. Cilj Anine je to, da pokažem, da lahko pomaga prav vsak. Velikokrat zasledim ljudi, ki govorijo, da želijo pomagati. Vendar na koncu štejejo dejanja sama in ne besede. Moje mnenje je, da manjka te iniciative, povoda, volje, da se lahko pomaga na tisoč in en način. Menim tudi, da pomoč ter pozitivna dela zbližujejo ljudi, tega pa v današnjem času primanjkuje. Ljudje moramo stopiti skupaj in vidim, da je Anina zvezdica tudi korak k temu. Lahko povem tudi to, da želim spodbuditi predvsem mlade, da naj verjamejo vase, da naj ustvarjajo, da je vse mogoče in da hkrati lahko tudi pomagajo ter za dobrobit vseh naredijo nekaj koristnega. Skratka cilj je, da poskušam predramiti ljudi, jih spraviti skupaj, da skupaj delamo dobro … jim dati inspiracijo.«

V Lajki pa pravijo: »Živali so naše najboljše prijateljice in imajo v nas – najboljše prijatelje. Lajka je društvo za pomoč tistim, ki ne znajo govoriti, se pritoževati, pisati protestnih ali zahvalnih pisem. Kljub temu pa prosijo za pomoč, ko trpijo, in so neizmerno hvaležne za vsako drobno pozornost.«

»Ul’ca za ul’co«, hip hop scena, ki izvira z nje, tokrat pomaga tistim, ki so se na njej znašli ne po svoji volji, z iniciativo, ki naj jih bo čim več v časih, ko se res potrebujemo in še bolj se bomo! Ne zamudite tega dobrodelnega koncertnega dogodka v petek, 23. maja 2014 v klubu Cvetličarna!

Cena vstopnic:
predprodajna cena: 8,00 €.

Predprodajna mesta:
Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

Internetna prodaja: www.eventim.si