Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Oct
Ul’ca za ul’co
21:00
8€


V petek, 17. Oktobra 2014 ob 21.00 bo v ljubljanskem klubu Cvetličarna dobrodelni hip hop koncertni večer, ki nastaja v sodelovanju z Anino zvezdico, ki pomaga ljudem v stiski, in Lajko, društvom za zaščito in pomoč živalim v stiski.

ZLATKO, KOSTA, KLEMEN KLEMEN, MURAT & JOSE, TRKAJ, NIKOLOVSKI, DOŠA, HODŽA, CHORCHYP, I.VANISH, CHALLE SALLE, ADAM VELIĆ, OVERDOSE: NIPKE & BsNc, RECYCLEMAN, DJ TOM POLO, DJ DEJKO DEY … POSEBNA GOSTJA: JADRANKA JURAS

UL’CA ZA UL’CO: DOBRODELNI DOGODEK

ZA ŽIVAL’CE (LAJKA) IN SOCIALNO OGROŽENE (ANINA ZVEZDICA) – HIP HOP SCENA ZA POMOČI POTREBNIM 17. OKTOBRA V CVETLIČARNI

Ul’ca za ul’co, kot so ga samoiniciativno poimenovali mnogi najbolj priljubljeni ljubljanski in slovenski hiphoperji, je akcija, ki jo klub Cvetličarna z veseljem gosti, in kot pove samo ime prireditve, je namenjena tistim, ki jih je prav tako vzela ulica v svoje naročje in jih tam hrani in oplaja, a vemo, da to pogosto ni zadosti in jih preprosto ne smemo pustiti na milost in nemilost okoliščin le-te. Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Zlatko, Klemen Klemen, Kosta, Murat & Jose, Trkaj, Nikolovski, Doša, Hodža, Chorchyp, I. Vanish, Overdose: Nipke & BsNc, Recycleman, Challe Salle, Adam Velič, DJ Tom Polo, DJ Dejko Dey in drugi.  Kot posebna gostja bo nastopila znana glasbenica in aktivistka Jadranka Juras.


Ana pravi o »svoji zvezdici«: »Cilj Anine zvezdice je v prvi vrsti pomagati ljudem, jim dati upanje ter jih spraviti v dobro voljo. Cilj Anine je to, da pokažem, da lahko pomaga prav vsak. Velikokrat zasledim ljudi, ki govorijo, da želijo pomagati. Vendar na koncu štejejo dejanja sama in ne besede. Moje mnenje je, da manjka te iniciative, povoda, volje, da se lahko pomaga na tisoč in en način. Menim tudi, da pomoč ter pozitivna dela zbližujejo ljudi, tega pa v današnjem času primanjkuje. Ljudje moramo stopiti skupaj in vidim, da je Anina zvezdica tudi korak k temu. Lahko povem tudi to, da želim spodbuditi predvsem mlade, da naj verjamejo vase, da naj ustvarjajo, da je vse mogoče in da hkrati lahko tudi pomagajo ter za dobrobit vseh naredijo nekaj koristnega. Skratka cilj je, da poskušam predramiti ljudi, jih spraviti skupaj, da skupaj delamo dobro … jim dati inspiracijo.«

V Lajki pa pravijo: »Živali so naše najboljše prijateljice in imajo v nas – najboljše prijatelje. Lajka je društvo za pomoč tistim, ki ne znajo govoriti, se pritoževati, pisati protestnih ali zahvalnih pisem. Kljub temu pa prosijo za pomoč, ko trpijo, in so neizmerno hvaležne za vsako drobno pozornost.«

»Ul’ca za ul’co«, hip hop scena, ki izvira z nje, tokrat pomaga tistim, ki so se na njej znašli ne po svoji volji, z iniciativo, ki naj jih bo čim več v časih, ko se res potrebujemo! Ne zamudite tega dobrodelnega koncertnega dogodka v petek, 17. oktobra 2014 v klubu Cvetličarna!

Cena vstopnic – pohiti ter si zagotovi omejeno

število vstopnic po  predprodajni ceni le po 8,00 €.

Koncertni dogodek je dobrodelen!

DODATNE UGODNOSTI ZA OBISKOVALCE:

MR.PET: Vsak obiskovalec koncerta ima 15% popusta ob nakupu v Mr.Petu.

4P FITNES: Vsi, ki kupijo vstopnico za koncert, dobijo brezplačen obisk + shake. Prvih 10 pa dobi brezplačno tedensko karto!

MADNESS: Vsakemu kupcu karte ob nakupu v Madnessu

pripada takojšnji 20% popust na vse izdelke!

NEW ERA SLOVENIJA: Prvih 100 obiskovalcev ima 30% popusta na vse kapice!

HIP HOP SHOP: Vsakemu kupcu vstopnice pripada takojšnji 20% popust

na vse artikle v trgovini Hip Hop Shop!

ONE WAY STORE: S kupljeno vstopnico ima obiskovalec 20% popusta

na vsa oblačila in dodatke!

Predprodajna mesta:

Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

Internetna prodaja: www.eventim.si