Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Dec
Ufoslavia no. 7
22:00
7€, do 23h 5€


Dolgo pričakovana intergalaktična balkan reggae senzacija s 6 člansko posadko končno prihaja na oder Gala hale!

UFOSLAVIA No.7THE UFOSLAVIANS live!

GOULASH DISKO DJ’S
HARIS PILTON
SUN MATT

Predstavili nam bodo singl in video ”Cigančica” ter material s prihajajočega albuma ”First Contact”, s katerim osvajajo publiko po Evropi in Balkanu.

Svež veter balkan beat scene z odbitimi nastopi, na katerih lahko pričakujete vse od vesoljskih kavbojcev, revolucionarnih mariachev, šamanskih indijancev, balkanskih ninđ in pa seveda zelenih vesoljcev, vas vsekakor ne bo pustil ravnodušne. V kolikor ste ljubitelji bendov Gorillaz, Thievery Corporation, Manu Chao in glasbenih zvrsti kot so balkan beat, reggae in world music, potem je koncert zasedbe ”The Ufoslavians” prava stvar za vas!

V sobotno jutro boste lahko odplesali še z Goulash Disko Dj’s, ki bodo predstavili izvajalce in glasbene zvrsti Goulash Disko festivala (balkan, reggae & global bass), ki se vsako leto odvija na otoku Visu. Na odru se jim bosta pridružila Haris Pilton s svežim materialom, produkcijo in novim zvokom, ki bo predstavil balkan beat trende sezone 2014/2015 ter premireno v Gala hali Sun Matt s vojim mixtapom “Hash, Sex & Funk” (plesno- psihadelični world music funk). Noč bo dolga, luda i nezaboravna!

Vstopnina: 5 € do 23h, 7 € kasneje

FB event