Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

23
May
Ufoslavia
23:00
5€, do 24h 4€, do 23:30 0€


Majska Ufoslavia bo poleg domače eskadrilje na oder Gala Hale pripeljala dva internacionalna gosta.

Petek, 23 maj, 2014 23:00

UFOSLAVIA #05:

FOKUS /gypsy/jungle/d’n’b/ + ZIGGY /percussions/ (Srbija)
CICA MICA
SELEKTOR DINARID (Ufoslavia)
HARIS PILTON feat. ALI (Ufoslavia)
DJ TITO (Ufoslavia)

Iz Srbije prihaja k nam Ivan Andrijašević aka FOKUS, muzičar z grafitersko in hip-hopersko preteklostjo. Njegovi seti so enostavni, očiščeni zvočnega balasta in efektov, ki svoj navdih najde v reaggea in dub zvokih. Njegova glasba je po navadi inštrumentalna, a varira od ambientalne do adrenalina polnih tonov. Žanrsko ga umeščajo v dub, drum’n’bass in dubstep. Svoje komade ožigosa z balkanskimi sempli, v želji da glasbeno dediščino nekdanje Juge prilagodi modernim okvirom. Na že 5. Ufoslaviji bo predstavil svojo balkan, jungle in d’n’b produkcijo.

FOKUS prihaja v družbi Ziggy-ja, ki ga bo spremljal na tolkalih. Skupaj sta na live performasih oddelala že dve klubski sezoni. Ziggy je dolgoletni član glasbene skupine Priručnik Janga Trovača, ki so že trikrat zapored nastopili na mednarodnem festivalu Berkrock v Bolgariji. Bend je bil ravno tako trikrat zapored predskupina Joe Lynn Turnerju (Deep Purple), v naslednjem letu pa bodo publiko odgrevali pred nastopom EXPLOITED. Doslej je na percussionih sodeloval s številnimi DJ-i, od Fokusa, LP, Suppa Nattyja do Ufoslavijinega Haris Piltona.

Domačim vodjem posadke, to so Selektor Dinarid, Haris Pilton in DJ Tito se bo tokrat pridružila Cica Mica in klub napolnila z glasbeno fuzijo. Pričakujete lahko pocukrana 60-ta, sintetična 80-ta z galaktičnim skokom v današnje čase. Obiskovalce bo sprehodila od nostalgije do neonostalgije.

Vstopnina: vstop prost do 23:30, 4 € do polnoči, 5 € kasneje