Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
Mar
Dan žena 2015
22:00
10€


Za dan žena bodo v Ljubljanski Cvetličarni odmeval Ritem Jadrana. Za nepozabno in vročo noč bodo poskrbele simpatične Učiteljice, šarmer Roko Bažika in energični Dj Yoco z najboljšimi hiti.

Učiteljice so mlad ženski bend, ki ga sestavljajo tri dekleta: Matea (glavni vokal), Ana (violina in back vokal), Silvia (tamburina in back vokal). Ta tri prelepa talentirana dekleta so uspele v kratkem času pritegniti veliko pozornosti in tako so nastali tri izvrstni dueti: z Jasminom Stavrosom – Nema natrag, z Nedo Ukraden – Noci u Brazilu in s Severino – Generale. Vse pesmi so takoj požele več milijonov ogledov na Youtube-u in se vrtijo po radijskih frekvencah.  Učiteljice zase pravijo, da najraje nastopajo v živo pred občinstvom, ki odlično reagira na njihove pesmi tako kot tudi na ostale pesmi v njihovem repertoarju. Poleg svojih igrajo predvsem pesmi največjih hrvških izvajalcev, seveda v čisto posebni izvedbi. Igrajo vse, od hitov iz osemdesetih do najnovejših klubskih hitov.

Prepričani smo, da boste v njihovem energičnem nastopu neizmerno uživali in zraven trenirali vaše glasilke.

Slovenski glasbenik, Roko Bažika je že poznano ime na radijskih postajah in koncertnih odrih, saj ima za seboj že šest avtorskih pesmi (Sedam dana, Meni Si Ok, Malena,..) za katere je posnel tudi videospote, ter nastope z odmevnimi imeni glasbenih kolegov, kot so Jelena Rozga, Neno Belan in vedno bolj priljubljena skupina Begini. Čeprav živi in ustvarja v Ljubljani, se rad s srcem vrača v rodno Dalmacijo oziroma Korčulo, od koder jemlje navdih za glasbeno ustvarjanje.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/787875111262441

UČITELJICE

Hiti:

GENERALE (Severina ft. Učiteljice)

NEMA NATRAG (Jasmin Stavros ft. Učiteljice)

NOĆI U BRAZILU (Neda Ukraden ft. Učiteljice)

NISAM JA TVOJA UČITELJICA

ROKO BAŽIKA

Hiti:

MENI SI OK

MALENA

SEDAM DANA

Vstopnice po le 10€ že na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrol, Pošta Slovenije, Kompas in drugod.

Pohitite z nakupom najcenejših vstopnic!