Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Nov
Trap Ist Tot
22:00
5€ early bird, 7€ predprodaja, 8€ na dan dogodka


POVRATEK MALIGNE GLASBE

LIVE:
Shira Rodbina

SMRT BOGA IN OTROK + AMN
KLIKA (a.k.a. Kite i Jaja / Bekfleš / Volvox / Kardež)

DJ LINEUP:
cl_tr
Young Sanci (Pinki Paciotti b2b Mili Khumara)
Tigerbalm (Freeverse & DVS)

* Premierno v Sloveniji gostimo novosadsko KLIKO, številčno ekipo kulturnih likov izza bloka, ki so s svojo senzualno-trpečo jebozovnostjo in zapohano agresijo iz popolne internetne nedoslednosti in zmede kapitalizirali following po celotnem kulturnem prostoru bivše skupne države. Z navijaškimi nastopi in bizarnim humorjem, ki temelji na zapuščini zajebantske veje srbskega rapa, jim je uspelo formirati lasten zvok, ki presega okvire vsega, kar prehitro spada pod trap.

* Drugi koncertni debi večera pri nas pa bosta zakuhala Zagrebčana Supreme Chronik in Supreme Mario. S prvimi EPji, izdanimi pod imenom SHIRA RODBINA, sta napovedala prerod lokalne scene, ki se je tudi pri nas profilirala predvsem prek ekip High 5 in Kukus Klan, s katerimi tudi redno sodelujeta (Gamechanger in Drugo koljeno). Zvok njunih zasanjanih hi-hat podlag in autotuna ju je sprva sidral na obrobje novega hrvaškega rapa, čeprav je Chronik vpleten v produkcijo celotne 33 bande, prek katere se ne povezuje le z lokalnimi kolegi a la Coby, temveč tudi z ameriškimi velikani tipa 808 Mafia.

 

 

* Na oder kluba, pod katerim so preživeli zajetno število gimnazijskih dni, pa se vračajo znane face domače psevdo-trap antologije: ekipa SMRT BOGA IN OTROK. SBO interpretira unheard vizije in material, ki ga v dnevih pred koncertom kani tudi izdati skupaj z emotivnim dvojcem AMN, ki bo prav tako predstavil svojo prihajajočo zbirko pesmi. Razgreti furji tudi tokrat flashajo hite v performativni penetraciji.

* Glasbeni prolog v noč bo seansa mlade up-and-coming XXL Freshmen 2017 soon-to-be dive vseh klubsko-elektronskih zajebancij: cl_tr. After pa bo pripadel inventivni , a popularni selekciji Young Sancev na eni ter razgledanemu programu uveljavljenega Tigerbalm dvojca na drugi strani, ki je nekoč v Ljubljano že prinesel Gucci Maina, tokrat pa se v post-faktični maniri lahko zgolj sprašujemo, kakšen trend nameravata servirati.

DANCE HEAVY KILL TRVP

Vstopnina: 5 € earlybird, 7 € predprodaja (oboje – Gala hala na dogodkih, magda, One Way Store), 8 € dan dogodka

FB event >>

CGP: Matija Medved