Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

7
Dec
TOPŠIT koncert leta
20:00
0€


Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna svojim zavarovancem poklanja nepozaben glasbeni spektakel. Zažuraj z muzičarji, ki kažejo jezik omejitvam, predsodkom in žanrskim pravilom!

Na glasbenem spektaklu leta bodo nastopili losangeleški hip-hop četverec Far East Movement, britanski kontroverzna pevka Natalia Kills ter slovenski glasbeni carji Rok Trkaj, Tabu, Kingston, Emkej in drugi.

FAR EAST MOVEMENT * NATALIA KILLS * TABU * KINGSTON* MSN DANCE DJ’S * VANILAZ * in mnogi drugi

Vzajemna predstavlja svetovne glasbene zvezde, ki bodo Slovenijo obiskale prvič! Ne zamudite največjega dogodka tega leta. K nam prihajajo svetovne glasbene zvezde: Far East Movement in Natalia Kills, gostitelj večera bo priljubljen slovenski raper Rok Trkaj, sicer ambasador akcije Pokaži jezik (www.pokazijezik.si), ob naštetih pa še mnogo drugih slovenskih glasbenikov. Vidimo se 7. decembra 2012!

Topšit koncert podarja zdravstvena zavarovalnica Vzajemna vsem, ki bodo sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje do 6. decembra.

Natalia Kills, ki velja za vročo britansko in vzhajajočo svetovno zvezdo, bo tik pred svojim premiernim nastopom v Sloveniji izdala novo ploščo, zato se Slovenija lahko nadeja premiernih izvedb skladb z nove plošče in dobro mero presenečenj. Kontroverzna pevka, ki jo nekateri označujejo za angleško Lady GaGa, je Slovencem najbolj poznana po hitu Free, ki je nastal v sodelovanju z mega zvezdnikom will.i.amom, članom zasedbe Black Eyed Peas in človekom, ki stoji za najbolj poslušanimi hiti na svetu in sodeluje s pevci, kot so Jennifer Lopez, Usher, Nicki Minaj in mnogo drugimi.

Prah slovenskih tal pa bo dvignil premierni in ekskluzivni nastop ameriške hip hop zasedbe Far east Movement, ki svetovno sceno osvaja že kar nekaj časa. Zasedba, najbolj poznana po hitiču Like A G6, ki ima skoraj 90 milijonov ogledov na YouTube omrežju, pa v zadnjem času slovenske poslušalce navdušuje s hiti, kot so Turn Up The Love in Live My Life. Far East Movement so hip hop velikani, ki so sodelovali z izvajalci, vse od Snoop Dogga do Justin Bieberja.

In zakaj TOPŠIT koncert?
Od septembra poteka v Sloveniji novo gibanje. Gibanje za okrepitev slovenskega jezika, v sklopu katerega deluje tudi nov portal www.pokazijezik.si, kjer se s pomočjo kreativnosti mladih vsak dan rojevajo nove besede. Ena izmed najpogosteje uporabljenih besed med mladimi je TOPŠIT, slednja označuje nekaj najboljšega oz. vrhunskega. In zares! Pripravljamo vrhunski spektakel, ki se bo 7. decembra odvijal v Mariboru. Gostitelj večera bo Rok Trkaj, slovenski raper in ambasador projekta Pokaži jezik, ki bo na samem dogodku premierno predstavil pesem, katere tekst bo sestavljen iz novonastalih besed zapisanih na portalu www.pokazijezik.si!

In zakaj MEŠANO NA ŽARU?
TOPŠIT koncert bo zajemal različne glasbene žanre ter tako zadovoljil vse glasbene sladokusce. Različni žanri, glasbene smeri in njihovi ustvarjalci bodo pripravili pravi glasbeni spektakel, katerega nikakor ne smete zamuditi! Vidimo se 7. decembra v Mariboru, bodoči Evropski prestolnici mladih.

Kako do karte za TOPŠIT koncert leta?
Karto prejmeš kot darilo, če pri Vzajemni skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje!

Kako še?
Spremljaj nas na Facebook strani Ni statusa? Ni panike! ali www.pokazijezik.si pa mogoče izveš ;)