Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Jun
Tony Cetinski
21:00


Tony Cetinski na najbolj vroči ljubljanski lokaciji. Gostje večera: Perpetuum Jazzile!

Koncert enega največjih hrvaških estradnikov je že sam po sebi enkratno doživetje, ko pa se mu na odru pridruži še slovenska vokalna zasedba Perpetuum Jazzile, je pred nami nedvomno večer za pomnenje. Koncert se bo zgodil 15. junija ob 21. uri.

Tony Cetinski bo z gosti Perpetuum Jazzile po dolgem času zopet nastopil v Ljubljani, vsi oboževalci in predvsem oboževalke pa boste v koncertu tokrat uživali na letošnji najbolj vroči poletni lokaciji v prestolnici – Poletnem avditoriju Gospodarskega razstavišča. Gre za največji začasni montažni objekt v Sloveniji, ki bo po besedah GR prava osvežitev za vroče ljubljanske večere, koncert Tonyja Cetinskega pa se bo zgodil v sklopu projekta Glasbeni polet poletja, GRemo na festival.

Za svojo zvesto publiko bo Tony tokrat odpel vse svoje največje hite – Kad bi dao bog, Blagom onom tko te ima, Čovjek od leda, Sve je s tobom napokon na mjestu, Tebe ne bih mijenjao, Morski vuk, seveda pa bomo priča tudi uspešnicam zadnjega albuma »Opet si pobijedila«. Umirem 100 puta dnevno bomo končno zopet tudi v živo lahko slišali v zmagovalni kombinaciji s Perpetuum Jazzile, še več mojstrskih »duetov« pa naj za obiskovalce do koncerta ostane skrivnost. Perpetuum Jazzile, za katerimi je sicer odlična marčevska turneja po ZDA, bodo s svojo več kot 50-člansko zasedbo dodatno razgreli Poletni avditorij, Tony pa se seveda že več kot veseli vrhunske vokalne družbe na svojem velikem odru.

Vstopnice za koncert bodo na prodaj na vseh Eventimovih prodajnih mestih.