Infoscena priporoča

Ultra Europe 2018 / Festivali

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

22
Oct
Tinkara Kovač & Elevators
20:00
10€, študentje 7€


Tinkara Kovač je glasbenica, pevka, flavtistka, producentka ter avtorica glasbe in besedil.

Zasedba:

Tinkara Kovač, glas, flavta
Jani Hace, bas, vokal
Davor Klarič, klaviature
Sergej Ranđelovič, bobni
Robert Pikl, glas, kitara

Od leta 1997, ko je izdala svoj prvi single, pa do danes je izdala dva albuma (Ne odhaja poletje in Košček neba), tri studijske albume (Na robu kroga, O-range in aQa), single (Spezzacuori), pripravila posebni projekt v štirih jezikih in eno »best of« kompilacijo. Leta 2012 je izdala album priredb nekdanjih jugoslovanskih skladb. V petnajstih letih delovanja na glasbenem prizorišču je prejela številne nagrade. Z različnimi zasedbami je v teh letih odigrala več kot osemsto koncertov v Sloveniji in na tujem.

Težko je najti skupino, katere glasba je po eni strani vrhunsko glasbeno doživetje, po drugi pa kar kliče k plesu. Skupini Elevators to vsekakor uspeva tudi po desetih letih ustvarjanja. Je ena najboljših jazz/funk/rock glasbenih zasedb v Sloveniji.

Glavno vlogo imajo nabrite kitarske linije, groovy bas in druge značilnosti glasbe iz sedemdesetih let minulega stoletja. Ta je predvsem inštrumentalna, tu in tam pa jo prekinejo hudomušni in skrbno napisani teksti.

Cena vstopnice za posamezni koncert: 10,00 €, 7,00 €*
Cena vstopnice za celotni cikel: 30,00 €, 21,00 €*

*(študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestihwww.mojekarte.si.

Za obisk koncerta priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo – z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.