Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

6
Oct
Tin Vodopivec
20:00
15€, študenti 12€


360-stopinjska STAND UP KOMEDIJA

TIN VODOPIVEC: DESERT Live!

PREMIERA: 6. oktober ob 20h @ CANKARJEV DOM

www.tinvodopivec.com // www.facebook.com/vodopivectin

“Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.” (Mladina)

“Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi opažanji.” (Chortle, UK Comedy Guide)

“S svojimi obzervacijami je zadel v polno!” (Venue, UK)

Po nastopih v Londonu, Los Angelesu, Seattlu, v oddaji Planet Standup in na TV kanalu Comedy Central se Tin Vodopivec vrača v ‘svojo’ okroglo Štihovo dvorano Cankarjevega doma s tretjim celovečernim šovom stand-up komedije DESERT.

Od leta 2006, ko je vstopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je Tin Vodopivec, sicer tudi eden od dveh očetov festivala Panč, nanizal že preko 1.000 nastopov in se v 12 različnih državah predsatvil z različnimi programi v treh jezikih.

Od leta 2010, ko je debitiral v Angliji, vse uspešneje prodira tudi na neizprosni trg Velike Britanije, kjer je že navdušil tudi v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. Nastopal je tudi na Dunaju, v Parizu, Varšavi, Budimpešti, Skopju, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu in celotni regiji bivše Jugoslavije.

Leta 2008 je osvojil prvo slovensko tekmovanje komikov “Last comic standing” v organizaciji Radia Študent. Slavil je tudi na tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu in v varšavskem klubu Chlodna, leta 2012 pa je na zaključku Festivala Lent na tekmovanju “Noč standup komika” v močni konkurenci najboljših komikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne prejel nagrado občinstva.

Lani je v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu ogreval nastope Eddia Izzarda in Dylana Morana, ter bil med 1.500 kandidati izbran med 30 povabljencev na mednarodni festival stand-up komedije v Seattle. Tin je voditelj in glavni ustvarjalni motor oddaje Planet Standup na Planet TV, s svojimi nastopi v angleščini pa je redno prisoten tudi v programu TV kanala Comedy Central.

S predstavo DESERT se vrača v Štihovo dvorano Cankarjevega doma, kjer je z odličnim ritmom nastopa, obvladovanjem prostora in občinstva v zadnjih letih že navdušil s samostojnima šovoma 360 stopinj in Replika.

Vabljeni na simpatično-bizarno-nepredvidljivo-sproščeno-norčavo-lahkotni večer 360-stopinjske komedije s Tinom Vodopivcem.

Vstopnice: Cankarjev dom, Petrol in Mojekarte.si

Prodaja vstopnic po ceni 15€ (12€ s popustom za študente, dijake, upokojence) poteka na blagajni Cankarjevega doma, na spletu www.cd-cc.si in preko telefonske številke 01/24 17 300. Na voljo tudi na Petrolu in v prodajni mreži www.Mojekarte.si.