Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

17
Nov
The Show Must Go On: The Bohemians (Queen Tribute Band)
20:00
22€ predprodaja


”THE SHOW MUST GO ON” – PODOŽIVITE LEGENDARNE QUEEN!

Četrtek, 17.11.2016 ob 20.00 // Hala Tivoli, Ljubljana

Rock spektakel ob 25. obletnici slovesa od Freddieja Mercuryja: The Bohemians, mednarodno priznan Queen tribute band, s 25-članskim simfoničnim orkestrom, zborom in sopranistko Lynelle Jonsson

Predstava se mora nadaljevati – v letu, ko obeležujemo 25 let od smrti edinstvenega Freddieja Mercuryja, frontmana kultnega rock banda Queen, se bo v ljubljanski Hali Tivoli odvijal rock spektakel The Show Must Go On z The Bohemians, mednarodno priznanim Queen tribute bandom. V četrtek, 17. novembra, vam bodo pričarali bombastičen avdio-vizualni nastop z največjimi rock himnami legendarnih Queen.

The Bohemians vas bodo ob spremstvu 25-članskega simfoničnega orkestra, zbora in s pomočjo svetovno priznane njujorške sopranistke Lynelle Jonsson popeljali na energično, divjo vožnjo z največjimi uspešnicami enega od najbolj popularnih in ikoničnih rock bandov vseh časov, Queen! V letu in mesecu, ko obeležujemo 25 let od smrti kultnega frontmana Freddieja Mercuryja, bodo The Bohemians z vami podoživljali čase, ko so Queen z njim na čelu osvajali svetovno občinstvo s tankočutnimi klavirskimi skladbami, večnimi rock mojstrovinami in nalezljivimi pop himnami. ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘The Show Must Go On’, ‘Bohemian Rhapsody’ ali  ‘We Will Rock You’ in ‘We Are the Champions’ – The Bohemians vas bodo držali na nogah plešoče in pojoče. Resnično zapomnljiva ponovna uprizoritev enega od največjih rock bandov vseh časov!

 

 

Kdo so The Bohemians?

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična kitara, Christopher Gregory – kitara, Wayne Bourne – bobni, Kevin Goodwin – bas kitara) so se zbrali pred dvajsetimi leti z namenom poustvarjanja veličastnih Queen – od norih 70-ih preko magičnih 80-ih let prejšnjega stoletja. Sebi in svetu so želeli dokazati, kar jim je tudi uspelo, da so najbolj dinamična in razburljiva tribute skupina. The Bohemians se lahko pohvalijo z nastopi v Združenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu; tako na festivalih, stadionih kot v koncertnih dvoranah. Večkrat so nastopili za Klub oboževalcev Queen, slišali in videli pa smo jih tudi pri nas.

Rob Comber s svojim odrskim nastopom in prezenco pooseblja Freddieja Mercuryja, kitarist Christopher Gregory se s svojo kitaro Red Special izvrstno približa neponovljivem stilu Briana Maya, Wayne Bourne udriha po bobnih kot Roger Taylor, Kevin Goodwin pa s svojo bas kitaro skrbi za nezamenljivo hrbtenico glasbe in nastopa.

Preverite sami – Somebody to Love v izvedbi The Bohemians: https://www.youtube.com/watch?v=X2dgncU9uQ4

O zasedbi The Bohemians slišimo samo pohvale, ki prihajajo tako od članov Queen samih kot od oseb blizu zasedbe Queen:

Brian May, Queen: »Hvala fantje, briljantno!«
Roger Taylor, Queen: »Strašljivo.«
Jacky Smith, Klub oboževalcev Queen: »Najboljši Queen tribute bend, ki jih lahko vidite.«
Annemarie Bertschi, Mercury Phoenix Trust: »Najboljši Queen tribute vseh časov.«
Gary Barker, spletna stran Queen Heaven: »Ne le magija ampak nebesa za vse.«
Lesie-Anne Jones, avtorica biografij Freddieja Mercuryja in Queen: »Najboljše kar boste lahko videli in slišali.«
Jim Jenkins, soavtor knjige Queen as It Began: »Tako blizu, da je kar malo grozljivo.«

Vstopnice za rock spektakel The Show Must Go On so po ceni 22 € na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

 

 

************************************

The Show Must Go On: The Bohemians (Queen Tribute Band) z zborom in orkestrom – 17.11.2016 ob 20.00 – Hala Tivoli, Ljubljana

Vstopnice:
Predprodaja: 22 €

Prodaja vstopnic:
prodajna mesta EVENTIM

Več informacij:
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/637815719709638/
The Bohemians: www.thebohemians.com