Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

21
Dec
The Real Sound of UK
22:00


Leta 2008 je Supra postavila svojo zvezdo na zemljevid potovanj za mlade in do danes s partnerji uspešno soorganizirala že več kot sto zabav, ki se jih drži krovna opazka »notorično«.

Supra Travel 5th Anniversary Bash:

THE REAL SOUND OF UK

Rudimental DJ

SevdahBABY live

JAMirko

Massimo

Koltek

Od njihovega prvega partya v Celju – kamor so pripeljali danes titanskega zvezdnika, Davida Guetto, do številnih velikih imen svetovnih didžejev kot so Bob Sinclar, pa Tiësto … so šli v Supri resnično Above & Beyond.

Bilo bi smešno, če pete obletnice ne bi praznovali v Supra slogu, zato jim bodo pomagali tistih 5 svečk upihniti nihče drug kot britanska senzacija Rudimental. Slednji so bili nominirani v kar treh kategorijah evropskih MTV nagrad in bili izbrani za najboljšo festivalsko skupino tega poletja. Tokrat sicer ne bomo uživali v nastopu živega banda, a bo zato njihov DJ set zagotovo poskrbel za poskakovanje slehernega obiskovalca na edinstveno mešanico drum&bass funky ritmov podkrepljenih z izjemnimi vokali. Britanske narekovalce trendov bo podprla priznana srbska zasedba SevdahBABY LIVE, ki bo obiskovalce predhodno dodobra ogrela s prvovrstnim združevanjem digitalne glasbene matrike z lepoto nastopa v živo izkušenih instrumentalistov.