Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

8
Feb
The Dire Straits Experience
20:00
od 29€ naprej


THE DIRE STRAITS EXPERIENCE
Prihaja nepozabno doživetje, kar ga je kdaj ustvaril rock

8. februar 2019
Hala Tivoli

Če ste mislili, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, ste se zmotili. Vse največje uspešnice, vse izjemne rokerske skladbe in doživetje kot ga še ni bilo, prihajajo spomladi v Halo Tivoli.

Doživetje, ki ga ne boste pozabili!

Več kot štirideset let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, ki je kmalu postala svetovna uspešnica skupine Dire Straits. V tem procesu ustvarjanja izvrstne glasbe je nastala skupina, ki je narekovala pravo rockovsko avanturo.

Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili. Od tega je minilo že več kot petindvajset let. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, celo paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock.

 

 

Njihov ugled s časom samo raste in uspešnice skupine Dire Straits so izjemna zapuščina. Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, ker prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Dokaz, da priljubljenost uspešnic raste, se kaže v njihovem letošnjem vstopu v prestižno skupino rock izvajalcev Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.

Zimzelene in legendarne uspešnice: februarja v ljubljanski Hali Tivoli

In zakaj je The Dire Straits Experience nepozabna izkušnja, ki jo morate doživeti? Ker bodo v Hali Tivoli odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits.

Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo na odru ljubljanske Hale Tivoli nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schogger. Prav vsi bodo poskrbeli, da se vam bo naježila koža.

The Dire Straits Experience prihaja v ljubljansko HALO TIVOLI 8. februarja 2019. Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih EVENTIM in PETROL.

Doživite nepozabno rockovsko izkušnjo tudi vi!

FB dogodek:
https://www.facebook.com/events/572611969852721/

Vstopnice

http://www.eventim.si/si/vstopnice/the-dire-straits-experience-ljubljana-dvorana-tivoli-1082933/performance.html