Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

25
Mar
The Brains, Flesh Roxon
21:00
10€


V Gromko 25. marca prihajajo The Brains in Flesh Roxon!

THE BRAINS niso bili nikoli bend, ki bi upošteval pravila… v resnici so si zadali, da povsem in popolnoma uničijo vsa pravila z vsakim albumom, ki ga izdajo in vsakim koncertom ki ga odigrajo. Ti pridni cestni bojevniki so svoj “freakshow” predstavili širno po svetu. V ZDA, Kanadi in Evropi so igrali ob boku bendov, kot so Mad Sin, The Offspring, The Reverend Horton Heat, The Real McKenzies, The Creepshow in še veliko več.

Monster Within je brezbožna zbirka 14 komadov, ki vam bodo stopili možgane in vam pripravili eksplozijo v vaših ušesih, kot v peklu rojen vulkan. Neverjetno hitra in tesna ritem sekcija Pat Kadaver-a (bobni) in Colin The Dead-a (konrabas) grozi, da premikajo meje za duševno zdravje in varnost… Rene D La Muerte (vokal in kitara) pošlje mravljince do vsakega, tudi nejevernega poslušalca, medtem ko njegova kitara spaja rockabilly zvoki 50-ih z intenzivnostjo industrijske motorne žage.The Brains še naprej brišejo meje med rockabilly, psycho, surf, punk in rock n ‘roll zvoki. Igrajo kot se počutijo.

Na tokratni turneji, bo z njimi igral danski bobnar Henrik, ki je bil član legendarne skupine HorrorPops.

Slog FLESH ROXON združuje psychobilly, metal in tradicijo horror punka, z uporabo morbidnega ter nasilnega imidža ter besedil pod vplivom grozljivk in znanstvene fantastike B-filmov. Svoj slog označujejo kot “zombie rock” in imajo izpovedujejo svoje občudovanje za omenjene filme in dela George A. Romera. Video za “Back from your grave” iz njihovega albuma “Flesh to the bone” se zgleduje po črnobelih grozljivkah iz obdobja 20′s-40′s.