Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

12
Oct
The Beatles Story – “Remember Yesterday”
20:00
od 15€ naprej


“REMEMBER YESTERDAY – THE BEATLES STORY”
Koncertni spektakel s simfoničnim orkestrom ob 60. obletnici rojstva skupine THE BEATLES – 12. oktober, Hala Tivoli Ljubljana

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI:
Eventim SI Petrol Slovenija ali splet >> http://bit.ly/beatles_vstopnice

⚫ ENA NAJBOLJŠIH THE BEATLES TRIBUTE SKUPIN NA SVETU:
THE BACKWARDS (McCartney Group)

⚫ 24-ČLANSKI SIMFONIČNI ORKESTER Royal Symphony Orchestra

⚫ VRHUNSKI PLESNI IN AVDIO-VIZUALNI SPEKTAKEL

 

 

O SKUPINI:
The Backwards, ena najboljših svetovnih The Beatles tribute skupin, deluje pod okriljem McCartney Group. Za njimi je bogata kariera ene najslovitejših skupin, ki še vedno prinašajo živega duha legendarnih The Beatles med njihove oboževalce. Zasedba že dolga leta po celem svetu predstavlja zapuščino The Beatles skozi njihova različna obdobja. V imenu dobrega šova, imajo poleg izjemnih interpretacij pesmi, pripravljene tudi kostume iz različnih obdobij, poleg tega pa so kar dvojni zmagovalci Beatle Festa v New Yorku.

O ORKESTRU:
Simfonični orkester Royal Symphony Orchestra je bil ustanovljen leta 2000 za potrebe produkcije muzikala Evita. S produkcijo so po Evropi nastopali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in muzikalih kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie, Fantom iz opere in drugi. Orkester vodi dirigent Piotr Oleksiak, ki je v preteklosti sodeloval z mnogimi opernimi hišami, filharmonijami in gledališči. Dirigiral je na številnih koncertih, gledaliških predstavah in muzikalih (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, The Phantom of the Opera, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Die Fledermaus, The Magic Flute, Iolanta, Eugene Onegin, Nacht der Operette, Spectacular Night of Queen).

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI!
Prodaja na vseh EVENTIMOVIH prodajnih mestih in preko spleta na http://bit.ly/beatles_vstopnice (Petrol, Pošta, Big Bang, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour).

ORGANIZATOR: MH Concerts