Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

15
Dec
Tabu
21:00
12€ predprodaja


Veliki koncert TABU z gosti
* promocija novega albuma NABIRALKA ZVEZD *
Četrtek, 15. december 2016 @ Cvetličarna

Najcenejše vstopnice že na voljo po le 12€ (eventim, petrol, omv,..)

————————————————————-

Za skupino TABU je pestro obdobje, saj se je pred kratkim morala znova spoprijeti z natežjo nalogo, ki lahko doleti dobro utečen bend – z menjavo frontmenke. Po letu dni tipanja in utripanja z mlado a odlično Evo Beus, so letos predstavili svoj 6. studijski album. Nabiralka zvezd je bil težko pričakovan izdelek, tako za skupino, kot tudi oboževalce in znova se je pokazalo, da ima pri skupini TABU glavno vlogo glasba.
Na radijske valove so tako kot singli zaplavale in bile odlično sprejete že tri pesmi z zadnjega albuma (Do kosti, Greva dol, Prvi zadnji) ravno v teh dneh pa nam bodo predstavili še naslovno skladbo – Nabiralka zvezd.

Album bo skupina TABU prvič uradno predstavila na koncertu 15. decembra v ljubljanski zibelki nepozabnih koncertov – Cvetličarni. Seveda boste lahko slišali tudi vse ostale uspešnice, ki so TABU zasidrale v sam vrh slovenske glasbe, poudarek pa bo vsekakor na nabiranju zvezd, saj bo slišati večino pesmi z novega albuma, na odru pa se bodo skupini pridružili tudi gostujoči glasbeniki.